Грозно и непристойно! Служител на EasyPay се гаври с клиент!

Грозно и непристойно! Служител на EasyPay се гаври с клиент!

Натъквали сме се на редица скандални прояви в търговската мрежа, когато някои си позволяват да надхвърлят правомощията си и да прекрачват границата. Обикновено го правят клиентите, на които все някой им е виновен, а най-често това са служителите, които трябва да ги обслужват, разбира се.

Е, този път е обратното, а Героги Сергеев Христов използва социалната мрежа и профила са във Фейсбук, за да съобщи за скандално и грубо поведение от страна на служител на EasyPay, който се държи нагло, каруцарски и грубо - нещо, което не би трябвало да се толерира.

Ето и изповедта на Георги Христов, който е успял да заснеме скандала малко след неговото начало:

"Скъпи приятели, много съм афектиран и ядосан и искам, да си споделя. Тагвам тази красива компания EasyPay. В техният клон в квартал Младост 3, в магазин ДАР служител ме обижда, държа се грубо и ми хвърли най-демонстративно личните вещи на земята.

Разговорът ни започна с въпрос от моя страна, попитах го, какво се изисква, за да пратя паричен превод. Аз бях там, за да разбера каква е процедурата, не съм ги ползвал досега за друго, освен плащане на сметка.

Вместо да ми обясни, той помоли, да представя лична карта, грабна ми я от ръцете и без да промълви дума, без да ми обясни, без да ми каже, какво ще прави - почна да я сканира.

Направих му забележка и си поисках личната карта. Аз дори не знам какво става тук, просто питам, той ми взима личната карта и почва, да си я снима.

Чакай, бе, приятел!

Опитах се, да му обясня, че по закон е длъжен, да ме предупреди и че няма право, да ми сканира личната карта без мое съгласие, първо има закон за това, второ - въпросът е принципен. Разбира се, че бих се съгласил, но първо, би било редно, да ми се обясни и каже.

И оттам - получих едно грубо отношение, за секунда не се опита да ми отговори, на въпроса просто получих едно грубо и обидно отношение.

В общи линии разговорът ни завърши, като ми каза, че съм смешник, хвърли ми, или по-добро определение би било - изхвърли ми най-демонстративно портфейла на земята!

Каза ми да си взимам боклуците и да си тръгвам.

Видеото долу е след като портфейла ми вече е на земята. Снимайки го, човекът вече приема малко по резервиран вид, а ако аз ви изглеждам афектиран - този младеж ме обижда без причина и иска да се саморазправя с мен без причина.

Този човек е администратор на лични данни, има точен и ясен закон за това. Една монета има две страни и да кажем, че за него нещата седят по друг начин, може би за него аз не съм прав - но не виждам, какво би го извинило, да ме обижда и да ми хвърля личните вещи.

Абсолютно безумие. Oбикновено съм свикнал на разбирателство и добро отношение, на което да отвърна със същото. Горното е шок за мен и си го споделям, защото, за да се променят тези неща, трябва да се споменават.

Абсолютно безумие! Предполагам е редно да обърнете внимание, EasyPay!".

 

 

Видео: https://www.facebook.com/gataka1/videos/1484865355476881/?ref=embed_video

 

 

 

Станете почитател на Класа