Коя е тази руса мацка с Антон Хекимян?

Коя е тази руса мацка с Антон Хекимян?

Със секси блондинка се появи в центъра на Стара Загора преди дни меката китка Антон Хекимян. Събитието беше посрещнато с огромен интерес от феновете на новоизпечения политик, тъй като не сме го виждали с дама под ръка от 2019 г., когато скъса със секси репортерката Василена Гръбчева.

 

За съжаление на клюкарите обаче, известният журналист и настоящ общински съветник не е намерил нова изгора, а е отпразнувал абитуриентския бал на една от племенниците му.

„Голямата ми племенница Ивайла в празника на завършването на училище. Пожелавам ти смели мечти, които да сбъдваш с живота!

Днес видях много млади, възпитани и красиви деца, които тръгват по нови пътища! Вървете с чест и пазете знанието! Май е месецът на магията! Честити празници!“, написа Хекимян към кадрите с красивата млада дама, под които заваляха поздрави за нейното завършване.

Антон има и малка племенница – Зори, но тя ще трябва да почака поне още десетина години, за да се премени с абитуриентска рокля като кака си Ивайла.

Двете момичета са дъщери на сестрата на Хекимян – Вера Кардашлиева. Двамата също имат голяма разлика – 11 години, но въпреки това ги свързва силна връзка. „Много обичам сестра ми, няма сила, която да ни раздели“, казвал е за кака си бившият тв водещ.

 

Майката на журналиста още не може да му прости, че изтърва красавицата Василена Гръбчева

 

В семейството му пък чакат с нетърпение момента, в който и той самият ще се задоми и ще създаде потомство. Според техни близки преди години, когато Хекимян се раздели с репортерката Василена Гръбчева, той получил доста упреци от майка си, че пропуснал момента да ѝ предложи брак. През това време синеочката се загаджи с млад и перспективен доктор.

40-годишният Хекимян пък е признавал, че мечтите за сватба не са му чужди. Дори си я представя в типично български стил, с народни носии.

Освен това общинският съветник от ГЕРБ допреди известно време кроеше планове един ден да бъде и баща на поне 3 деца. Покрай напрегнатата му политическа кариера обаче сбъдването на тези негови мечти засега изглежда повече като мираж.

 

 

Станете почитател на Класа