От секс туризъм до романтична почивка - на това място времето е спряло

От секс туризъм до романтична почивка - на това място времето е спряло
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    28.10.2022
  • Share:

Руски турист посети Куба и каза, че през двете пандемични години ситуацията с почивките на острова „не се е променила много“. Ето какво сподели от впечатленията си при пътуването. 

 

Пътешественичката разкри, че ваканцията на острова на свободата й е излязла скъпо - за десет дни в тризвезден хотел със закуска тя е дала малко над 3 хиляди долара за двама. Според нея несравнимите плюсове на пътуването са „океанът под краката“, успокояващият денонощен шум на вълните и фактът, че всеки турист тук .

 

 

 

„Всеки ще намери това, което търси: искате мръсотия, миризливи улици и стари хотели? Моля те! Секс туризъм, бедност и бедни квартали - и това е тук! Но и райски плажове, общителни местни хора, природни красоти, пури и отличен ром също са на разположение. Всеки избира за себе си ... ”, описа тя. 

 

 

 

Освен това туристката препоръчва настаняване в бунгала, а не хотелски стаи. Така, въпреки мравките и комарите, както и кратките прекъсвания на водата, тя се радваше на „лично късче от плажа“ в близост до жилището и гледката от прозорците.

 

 

Тя също така забеляза, че разликата в цената на екскурзиите от водачите в хотела и в местните туристически агенции е „много малка“, а алкохолът, според нейните наблюдения, е с високо качество „дори в най-простите хотели“.

 

 

„На практика нищо не се е променило. Тук времето просто е спряло. Пандемия, конфликти, кризи - всичко това е някъде там, но тук всичко е както преди “, сподели впечатленията си рускинята.

 

Станете почитател на Класа