Сестрата на Чарлз III шокира всички

Сестрата на Чарлз III шокира всички
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    16.10.2022
  • Share:

Принцеса Ан се появи по шокиращ начин на нюйоркското летище „Кенеди“. Тя пристигна там, за да хване обикновен редовен полет, след като прекара една седмица в Голямата ябълка без да привлича особено внимание.

 

72-годишната принцеса, която е дъщеря на покойната кралица Елизабет II и сестра на настоящия крал на Великобритания Чарлз III, беше забелязана да носи две от своите чанти докато минава през летището.

 

 

 

Тя прекара доста забързана седмица и присъства на четири събития само за един ден. Тя е първата британска кралска особа, посетила Щатите откакто принц Хари и Меган Маркъл се изнесоха да живеят в Калифорния през 2020 г.

На летището принцесата беше облечена в практичен черен костюм с панталони и сако, пише „Дейли Мейл“.

 

 

 

Ан, която е сред по-малко познатите лица в кралското семейство, беше забелязана да носи няколко от своите чанти, включително дамска чанта и голяма зелена торба.

 

 

 

72-годишната принцеса защо често я наричат „най-здраво работещата кралска особа“, появявайки се изненадващо в американския мегаполис, за да посети няколко събития и да връчи награди.

 

 

 

Освен нейната елегантност, огромно впечатление направи на всички фактът, че тя сами си носи торбите, вместо да ги връчи на някой от сътрудниците си.

 

Станете почитател на Класа