Емили Ратайковски разказа за Брад Пит

Емили Ратайковски разказа за Брад Пит
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    14.10.2022
  • Share:

В началото на септември Емили Ратайковски подаде молба за развод от съпруга си Себастиан Беър-Маклард. Бракът им продължи четири години, но според информация на различни медии, през последните месеци изобщо не е вървял добре. 

 

Малко след като стана ясно, че моделът официално се развежда, започнаха слуховете за това, че Емили и Брад Пит имат връзка. Медиите писаха, че двамата прекарват все повече време заедно и се чувстват страхотно в компанията си. В интервю за Върайъти Емили дава малко яснота по въпроса. 

 

 

 

"Отскоро съм сама за първи път в живота си и просто чувствам, че някак се наслаждавам на свободата да не бъда много притеснена за това как ме възприемат", споделя красавицата.

Освен, че категорично заяви, че е сама, Емили също така обяви, че е готова да добави "водеща на подкаст" към автобиографията си. 

 

ЛЮБОВ? Емили Ратайковски разказа за Брад Пит

 

"Израснах, слушайки Националното обществено радио, защото нямахме телевизия... Айра Глас беше моят герой", продължава тя. "Да мога да се потопя в теми, които ме интересуват, в този формат е толкова вълнуващо."

 

 

 

Диапазонът от теми, с които Ратайковски се надява да се заеме, включва феминизъм, поп култура, представа за себе си, взаимоотношения и "културни моменти".

Станете почитател на Класа