Чичолина, разходи се в парламента по прозрачна риза

Чичолина, разходи се в парламента по прозрачна риза
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    17.07.2022
  • Share:

 

Костадинова явно харесва извивките си и няма проблем да ги показва. Категорично обаче парламентът не е мястото, където това е редно. Напротив, показва ниска култура, липса на патриотизъм и пълно неуважение към българският народ

Депутатката Йорданка Костадинова от "Продължаваме промяната" събра погледите на вчерашното заседание на парламента с меко казано неуместния си избор на облекло.

 

 

 

 

На кадрите, уловени от фотографа на "24 часа" Николай Литов, се вижда Костадинова, която се разхожда между банките на една от най-важните институции в държавата с прозираща блуза, която щедро показва бельото й. Сутиенът на депутатката не само се подава, той е изцяло на показ в задната част на ризата от шифон, която не оставя абсолютно нищо на въображението. За щастие, няколкото воала на дрехата в предната част поне закриват прелестите на Костадинова, иначе положението съвсем щеше да стане неудобно. 

Бърз преглед на биографията на Костадинова показва, че тя е майка на 3 деца, които едва ли би искала да възпитава в неуважение към държавността и институциолността, въпреки че сама дава обратния пример. 

Фотосите на Йорданка Костадинова, запечатани от репортера на "24 часа", напомнят за една друга народна представителка, позволяваща си фриволно облекло по време на работа - Илона Сталер, по-известна като Чичолина. 

През 80-те години на миналия век порно звездата Сталер се кандидатира за депутат и успява да влезе в законодателната власт. Въпреки новите си серизони задължения, тя продължава да се носи по обичайния си разкрепостен начин. Появява се в парламента с впити рокли, с къси поли и дълбоки деколтета. Любими й са прозрачните материи, които неприкрито разкриват формите на тялото. 

Нашенката Йорданка Костадинова явно също харесва извивките на тялото си и няма проблем да ги показва. Категорично обаче парламентът или която й да е държавна институция не е мястото, където това е редно да се пави. Напротив, показва ниска култура, липса на институционализъм и пълно неуважение към българският народ, натоварил Костадинова със съвсем друга обществена рокля.

При това дамата не е случаен, едва влязъл в НС депутат, а водач на листата на ПП в Добрич, което предполага, че е поела към политиката с ясна цел и начертани ангажименти. За да бъде възприемана сериозно занапред, тя определно трябва да промени отношението съм към Народното събрание като институция. 

 
 

 

Станете почитател на Класа