155-килограмова мадама лъсна по бански

155-килограмова мадама лъсна по бански
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    11.07.2022
  • Share:

Тес Холидей организира еротична фотосесия на рождения си ден. Това явно бе подарък от нея за нея по повод празника й.

 

Моделът, който все още държи първо място по най-пищни форми в света, отпразнува своята 37-а годишнина на брега на океана.

Тес покани само най-близките си приятели в този важен за нея момент и в същото време позира пошло и със сексуален контекст във водата и на пясъка.

 

Тес бе облечена в цикламен бански с волани на талията и ели слънчеви очила. Тя позира в няколко пози, излагайки на показ отпуснатите си крака и стрий и целулит по дупето.

 

 

 

Въпреки че моделът тежи цели 155 килограма, това не пречи на Тес да се смята за много красива и секси. Под кадрите си Холидей пише гръмки неща – признания в любов най-вече към себе си и визията си.

 

 

 

Тя дори си спомня момент от тийнейджърските си години, когато е имала комплекс заради килограмите си и се е чувствала самотна.

„Почти на 40 съм, но винаги ще бъда красавица. Всичко, за което си мисля, когато гледам снимките от рождения си ден, е колкото много ми се иска да мога да кажа на себе си, когато бях тийнейджърка, че един ден ще има приятели. Животът става все по-добър и аз попивам всичко“, написа тя под част от снимките.

 

 

 

След кадрите по бански, Тес се появи и с плажна лека рокля с леопардови мотиви, а с нея се разходи по крайбрежието, озарена от залеза.

Част от нейните почитатели оцениха високо снимките и я поздравиха за смелостта, други обаче се тревожат сериозно за здравето й заради теглото й. 

„Вече си на 37 години, трябва да се грижиш за себе си“, „Отвратително“, гласят част от коментарите под снимките.

Станете почитател на Класа