Пиленцата от Монако пасти да ядат

Пиленцата от Монако пасти да ядат
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    10.07.2022
  • Share:

Пиленцата от Монако се превърнаха в истински хит в мрежата и вече се появиха техни клонинги, които също напират да стават известни с непрекъснато парадиране на луксозен начин на живот. 

 

Наш репортер попадна на Манекена от Маями, който смело можем да твърдим, че на моменти е дори по-скандален и от Пиленцата. Той има няколко видеа в мрежата, които вече се разпространяват и будят смях. В едно от тях той се хвали, че се намира в личния автомобил на световния дизайнер Филип Плейн. 

"Пиленца, здравейте. Искам да поздравя Манекена от Монако, а аз съм манекена от Маями", започна своя клип Мартин, както е истинското му име. Освен като Манекена то Маями, той се подвизава и с артистичния псевдоним DeLaTrap и има рап песни в интернет платформите. Той е седнал в луксозната кола на Плейн, която в момента се продава за 1.3 милиона долара. 

Има и други клипчета, които отново показват скъпи коли и луксозен начин на живот. "Поредният ненормалник, достоен наследник на Пиленцата от Монако", "Кретен, който се е взел на сериозно, а най-вероятно е обикновен дришльо", са само част от коментарите в нета, които се подиграват на новата интернет сензация. 

Може пък и рапъра да си прави гавра с Пиленцата и определено му се получава имитацията. Все пак в социалните мрежи всеки ден бълват нови и нови клонинги на Бони и Нина, чиято звезда в шоубзинеса изгря с появата им в "Смени жената". Не е ясно дали Мартин подхожда с ирония в тези свои клипове или е съвмсем осъзнато парадиране на такъв живот и материални придобивки. 

Скъпата кола беше показана на автомобилното изложение в Женева в началото на  март 2019-а.

Класът G е най-дългият автомобил в историята на Daimler. Моделът е разработен като военен автомобил по предложение на персийския шах Мохамад Реза Пахлави през 70-те години. Резултатът от това сътрудничество е нетрадиционна „суперкола“, която поставя нов стандарт в  технологиите и дизайна. Само ограничен брой хора ще могат да се насладят на този уникален автомобил. Бройките са едва 20, а цената започва от 550 хил. евро.

Станете почитател на Класа