Най-масовата фантазия в Ирландия: "Секс с украинка, бягаща от войната"

Най-масовата фантазия в Ирландия: "Секс с украинка, бягаща от войната"
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    01.06.2022
  • Share:

Търсенето на украинки бележи 600-процентов скок, пазарът в сексуалната сфера отговаря“

на извънредната ситуация

 

 

 

Ирландски сайт за ескорт призовава мъжете да плащат за секс с украински дами, бягащи от нападението на Владимир Путин, и да изживеят своите „сънища, оживени от войната“.

 

„В момента виждаме как пазарът (в сексуалната сфера) отговаря“ на извънредната ситуация в изгнание, казва ирландски предствител в бизнеса. „Например, един от най-големите сайтове за ескорт в Ирландия предлага на мъжете възможността да изживеят своите „сънища, предизвикани от войната“ с украински дами.“

 

Ирландски сайт за ескорт призова мъжете да плащат за секс с украински дами, бягащи от конфликта на Владимир Путин, и да изживеят своите „военно мотивирани мечти“. 

 

Най-масовата фантазия в Ирландия: "Секс с украинка, бягаща от войната" 18+

 

Досега повечето хора, избягали от Украйна след началото на нахлуването на 24 февруари, са били дами. Съгласно военните разпоредби на страната се очакваше мъже на възраст между 18 и 60 години да останат и да се бият.

 

Присъствието на сайта беше разкрито по време на разширено събитие на Националния женски съвет в четвъртък, по време на бе казано, че има „огромен скок“ в използването на термини за онлайн запитване, които „свързани с купуването на секс от украински дами“.


Търсенето на укринки бележи 600-процентов скок, пише Irish Independent.

 

„Като такъв, един от ранните и количествено измерими реакции в Европа на извънредната ситуация бяха усилията на мъжете да разпознават и да имат полов акт с млади дами, избягали от войната“, коментират хора от бранша.

 

„Фантазията за слаби и млади дами, бягащи в Западна Европа от война предизвиква бързо разрастване на интереса на мъжете да се възползват от тях.“

 

Говорителката на Past Exploitation Миа де Феит казва, че предпазването на бягащите жени и деца е първа грижа за ирландското правителство, тъй като конфликтът продължава четвъртия си месец.

 

Станете почитател на Класа