Диляна Попова има нов мъж

Диляна Попова има нов мъж
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    26.05.2022
  • Share:

След окончателната раздяла с Асен Блатечки, моделката Диляна Попова заживя с един от най-желаните ергени у нас – ресторантьора Лъчезар Захариев, пише Галерия. 
 

Заедно с тях е и синът й Борил, който е от връзката й с актьора. Момчето се разбира прекрасно с новия приятел на майка си, който го отрупва със скъпи подаръци, но често гостува и в дома на татко си.

Борил сега завърши първи клас в Музикалното училище и тренира джиуджицу, като вече има няколко медала от турнири.

 

https://zdrave.to/media/source/202205/1653026749_1649056733_0d97e5886a6aaff276bf54a2d6bc50e9_cold_g7f398b49d_1920jpg.png

 

Цяло лято ще прекара на плаж „Перла“ до Приморско, където заведение стопанисва гаджето на Диляна. Допреди две години Лъчезар държеше хитовия „Баш Бара“ на къмпинг Градина, но заради проблем с концесионерите миналото лято хлопна кепенци.

 

Любопитното е, че негов съдружник е зетят на Стефан Софиянски – Лъчезар Йорданов, който е женен за голямата дъщеря на бившия столичен кмет Елена. Захариев е и председател на Българската асоциация на заведенията.

 

Двамата с Диляна се запознават на морето малко след като тя прекратява отношенията си с Блатечки. От две години те не са заедно, но твърдят, че се разбират чудесно.

 

Той отрича връзката му с манекенката да се е разпаднала заради любовни чатове с млади жени и определи публикациите за абсурдни.

 

 

Асен засега няма нова жена до себе си. Новият на Диляна е далеч по-състоятелен от актьора, шофира мощен звяр БМВ и угажда на всички прищевки на любимата си и на сина й Борил.

 

Диляна и Асен дълго време бяха в обтегнати отношения и се виждаха само заради Борил, а моделката потъна в депресия и призна, че минава през най-тежкия период в живота си.

 

По-рано двамата дори крояха планове за второ дете, но страстта им угасна и прекратиха връзката си завинаги.

Станете почитател на Класа