Маги Желязкова се съблече

Маги Желязкова се съблече
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    10.05.2022
  • Share:

Тялото на Маги Сидерова прилича повече на мъжко, отколкото има типичните женски извивки. Моделката, която май денонощно е във фитнес залата, а резултатите са, меко казано, шокиращи.

 

Която и снимка да видите на брюнетката от профилите й в социалните мрежи, ще се убедите сами, защото Маги почти няма кадър, на който да не демонстрира перфектна мускулатура, на която със сигурност тайно завиждат много мъже.

 

https://zdrave.to/media/source/202205/1652087657_maje_zavijdaite_magi_siderova_zaprilicha_na_tarzan_veche_e_po_gruba_i_ot_chernata_zlatka_shok_snimka_po_dolu_1.jpg

 

Заради твърде атлетичния си вид Сидерова често понася какъв ли не хейт, на който обаче съвсем не остава длъжна. "Ето такива дами коментират постиженията ми в залата! Ами и аз не харесвам това, което виждам, но си мълча, защото всеки има право да решава как се чувства добре!", пише тя под поредния коментар на една от критикуващите я дами в профила й.

 
0ghee
 

Разбира се, редом до критикарите, има и такива, които одобряват видяното от 48-годишната красавица и дори признават, че се вдъхновяват от постоянството, което показва в тренировките от години.

Станете почитател на Класа