Как са изглеждали ангелите на Victoria's Secret

Как са изглеждали ангелите на Victoria's Secret
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    26.04.2022
  • Share:

Емблематичните модни ревюта на марката Victoria's Secret са най-очакваните събития в годината в света на моделите вече повече от 20 години подред. Всеки супермодел мечтае да дефилира на това шоу - от Бела Хадид до Ирина Шейк.

 

Дори извитата Ким Кардашиян по едно време искаше да участва в шоуто, но, уви, не успя да премине кастинга.

 

А да станеш бранд ангел за всеки модел означава повече, отколкото за актьорите да получат Оскар. Малцина успяха. В крайна сметка именно ангелите представляват лицето на марката не само на изложби, но и на всички събития, които се провеждат през цялата година, а изискванията към тях са много високи. Но тези момичета ги чаката невероятни хонорари и наистина световна слава.

 

Някои модели са в статута на ангели само от няколко години. Но други са станали истински столетници. Каним ви да си спомните първите излизания на звездите на Victoria's Secret в легендарното шоу.

 

 

 

Първи ангели: Даниела Пестова, Стефани Сиймур, Карън Мълдър и Инес Риверо, 1998 г.

 

 

 

Крилата като допълнение към образите на красиви модели се появяват за първи път в шоуто през 1998 г. Сега този емблематичен аксесоар ще ни се стори семпъл – първоначално са били малки, с класическа форма, изработени от бели пера. 

Станете почитател на Класа