Катаджии трият информация в Waze!

Катаджии трият информация в Waze!
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    22.04.2022
  • Share:

С настъпването на топлото и хубаво време пътуванията зачестяват, а с това и полицейските проверки по пътищата. След като вчера стана ясно, че държавата впряга всички сили в опазването на пътищата ни без произшествия, Lupa.bg разбра за още едно "нововъведение" - служителите на КАТ започнали да трият различни постове в социалните мрежи, където е обозначено тяхното местонахождение. 

 

В свободното си време българинът се старае да пътува и да обикаля различни места из нашите земи, независимо от цената на горивото. С увеличението на цените на бензина, служителите на КАТ повишават своето внимание и инспекции. 

 

Waze вече позволява да създадем маршрут на компютъра и да го споделим със  смартфона ⋆ Digital.bg

 

Назначени са специални наблюдаващи, които да дебнат за подобни постове в групите във Фейсбук, а също така ги трият, както и да премахват и местата в приложението Waze, където се намират и то индикира на шофьорите.

 

Много българи ползват именно това приложение, за да получават своевременна информация къде има полицейски патрул, какво е ограничението, къде има камери за следене на скоростта, както и къде има натоварен трафик и катастрофи по пътя.

 

Това е и една от причините родните шофьори да не плащат вече толкова много глоби, тъй като спазват ограниченията и движението по пътищата, когато са известени за хора на КАТ, а след това продължават по старому - с висока скорост и безумни изпреварвания.

Станете почитател на Класа