Задава ли се първата гей сватба в България?

Задава ли се първата гей сватба в България?
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    18.04.2022
  • Share:

“Много хора казват, че това е било грешка. Не мисля, че е грешка. Показах, че всичко е възможно на този свят и много хора ми казват, че съм човекът-метаморфоза”, разказа Тихомир в тв ефира неотдавна.

 

Той твърди, че е прекратил хормоналната си терапия и се връща към мъжкото в себе си. 

 

В рамките на тази година даже е планирана и сватба с любовта на живота му – Емили, който успя по законов път да смени пола и името в документите си за самоличност.

 

 

 

До неотдавна и Тихомир, и Емили се изживяваха като жени...

 

Това се очертава да е първата гей сватба в страната ни. Въпреки законовите врътки обаче и двамата бъдещи младоженци са биологични мъже. 

 

Но понеже партньорът на Тихомир вече по закон е жена, бившият културист, тръгнал по същия път, внезапно размисли и реши да си остане мъж.

 

“Аз не давам, не искам да давам личен пример на никой за себе си. Аз искам да живея живота си по начина, по който го правя. Не съжалявам за нито една моя стъпка, нито че станах Мелиса, нито че сега пак съм Тихомир”, допълни той и посочи, че “това е един и същи човек и Мелиса е още в мен.”

 

Междувременно в социалната мрежа се появи странен кадър, който прави ситуацията с влюбените гълъбчета още по-заплетена и необяснима...

 

 

 

Поредна драма с бившия мъж, който стана жена, а сега отново е мъж. Едната му приятелка е бивш мъж, вече жена, а другата е странно същество, наричано Ачко, шегуват се зевзеци в социалните мрежи.

 

Станете почитател на Класа