Светлана Гущерова ражда трето за Великден

Светлана Гущерова ражда трето за Великден
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    15.04.2022
  • Share:

Светлана Гущерова вече е влязла в 9-ия месец на своята бременност. Очаква се блондинката да роди съвсем скоро своята трета рожба. Плеймейтката е консултирала датата с астролог, който е изчислил кога е най-подходящо да се появи на бял свят малкия милионерски наследник чиито пол все още се пази в тайна. 

 

Милионерската съпруга упорито крие радостната вест, както беше и при предишните й бременности, които оповести чак след като децата се появиха на бял свят. Блондинката винаги е казвала, че иска голямо семейство и 3 деца, смятайки, че така семейството й е гарантирано и мъжът й Християн няма да я изрита на улицата, както направи с бившата си жена Мара Отварачката. 

 

 

 

Тунингованата блондинка ражда през 1-2 години. Гущерови вече имат две деца – Анелия-Добромира на 3 години и Добромир на 2. Хлапетата се кръстени на нейния свекър Добромир Гущеров и на свекървата Анелия.

 

Източниците ни твърдят, че третото отроче, ще бъде кръстено на бащата Християн.

 

"Ако е момче ще е Християн със сигурност, ако е момиче може би Христина и Християна" - коментират близки до двойката, която доказват нагледно, че любовта, и при мъжете, и при жените, е сляпа.

Станете почитател на Класа