"Волната пеперуда" Кати

"Волната пеперуда" Кати
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    09.06.2021
  • Share:

Помните ли певицата Кати, която изпя тоталните хитове "Волна пеперуда" и "Омайна лунна нощ"? Блондинката се скри от медийния свят и се отдаде на отглеждане на дъщеря си. Няма да повярвате как изглежда днес някогашният секссимвол. 

 

Преди няколко седмици Кати отпразнува своя 44-ти рожден ден. Оказа се, че звездата е все така красива и чаровна, каквато я помним от края на 90-те и началото на 2000-та година. 

 

За празника Кати се поглези с козметика от луксозна известна марка, както се вижда на снимките годините не й личат, а красотата си тя подпомогнала с ботокс в челото и хиалурон в устните.

 

 

 

Кати проби в чалгата през 1999 г. и прави успешна кариера до 2005 година, след което се отдръпва от музиката и светския живот като цяло. 

 

Тогавашният й продуцент Виктор Касъмов я вижда в едно заведение, където по слухове, била сервитьорка. Взел я и още с първата й песен я превърна в звезда. Нямаше човек, който да не е чувал нейното име и тоталните й хитове. Превърна се в емблема на бранша. 

 

 

 

 

Името й пораждаше завист сред колежките, които оспорваха певческия й талант и недоумяваха как така нещата й се получаваха с лекота.

 

Станете почитател на Класа