ЛиЛана се загаджи с хакер в пандиза

ЛиЛана се загаджи с хакер в пандиза
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    01.06.2021
  • Share:

Спряганата за дългогодишна любовница и дясна ръка на Васил Божков в инфраструктурните му проекти певица ЛиЛана от половин година е на свобода, като веднъж седмично се подписва в районното. Атрактивната блондинка изкара няколко месеца в затвора, но май престоят зад решетките ще се окаже благословия за нея, защото там младата бизнесдама е открила любовта.

 

Наш източник от обкръжението на Лили Деянова, както е истинското име на половинката от дует "Ел Ей" твърди, че точно по вапцаровски певицата е попаднала на хора в затвора и дори е заформила романс с по-млад от нея мъж, също задържан за икономически престъпления. Според човека ни става въпрос за прочутия, но мистериозен хакер Инстакила, прибран миналата година за над 30 дръзки кибератаки.

 

Сайтът, от който младият хакер приема поръчки за кибератаки

 

Зад страшния псевдоним на гениалния престъпник стои изключително интелигентния програмист Дани от Пловдив, с когото ЛиЛана се сприятелила светкавично в следствения арест. След като и двамата бяха освободени в рамките на месец, те продължили да поддържат постоянен контакт, който е преминал в романтични отношения. Нещо повече - певицата на два пъти е искала специално разрешение да напусне постоянния си адрес, за да гостува на любимия си в родния му град.

 

Певицата беше задържана миналата година по обвинение за отклоняване на евросредства. Изненадващо, Деянова представя ареста като нелошо място за живеене, като казарма, в която човек се учи и прави завързва нови приятелства. А явно и други контакти.

 

Хакерът Инстакила е прочут в подземния свят киберекетьор, започнал да приема "мокри" поръчки за атаки на сайтове още през 2017 г. Сред жертвите му са финансови компании, фирма за бързи кредити, туристически и спедиторски фирми. От хакерските му атаки пострада дори форумът на официалния сайт на ЦСКА. Преди време младият мъж е бил арестуван и за палеж.

Станете почитател на Класа