Мистериозни убийства

Мистериозни убийства
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    19.03.2021
  • Share:

Властите на Орегон отново разследват поредна серия от странни убийства на добитък, които са се случвали през последните няколко години, съобщават световните издания.

 


Последното подобно зловещо събитие е станало този месец. Убийствата са извършени в източната и южната части на Орегон. Представители на властите са заявили, че ще въведат допълнително патрулиране и са призовали местните жители да бъдат по-внимателни.



Сержант Мич Мадън е разказал, че в момента полицията разследва случаи на убийства на животни, при които различни части от тялото са били отстранени от тях. Тази серия е извършена след пет други убийства през последната година.

Подобни зловещи случаи е имало и през 2019 година. Тогава животните били избити по напълно неестествен начин.



В повечето случаи на животните били отстранени очите, вимето, червата, гениталиите, ушите и дори бузите. В същото време органите са били отрязани от кравите още докато били живи, но в същото време били напълно обездвижени по неразбираем начин.



По време на процедурата не е имало кървене, а за изрязването на органите са използвани инструменти, каквито няма на нашата планета.



Заслужава да се отбележи, че ФБР има цяла документация за огромен брой такива случаи в Съединените щати. Първият от тях се е случил през 70-те години на миналия век, но виновниците за всичко това така и не били открити.



Станете почитател на Класа