Дневен хороскоп -16 декември

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Опитайте се, да си изясните всички идеологически, философски, правни и емоционални аспекти на вашите партньорства. Съвместните инициативи и експерименти, както и общите интелектуални и творчески ресурси, ще бъдат на преден план. Ако действате сами, ще е трудно да постигнете личен успех.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Денят може да се окаже важен за вас или вашия партньор. Ако сте родени през май, ще трябва да държите на своето и да направите решаваща стъпка до края на деня. Може да се наложи да вземете важно решение, свързано с професионалния ви статут или личната ви роля в партньорството.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

От сега нататък, за да постигнете целите си, трябва първо и преди всичко да работите. Ще имате съюзници или помощници, затова е добре, да обсъдите и изясните всички ключови въпроси с тях веднага. Може да се наложи да разпределяте ролите и да определяте отговорностите на всяка от страните , като зададете параметрите за личните инициативи.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Днес, ще имате възможност да отворите нова глава в своя биография. Вашите професионални и лични дела, ще претърпят основни промени. За да постигнете друго ниво на свобода, подобно като в компютърна игра, ще трябва да преодолеете някои трудни препятствия.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Центърът на тежестта на вниманието ви, постепенно, ще се движи към вашите семейни проблеми. Всичко, което има отношение към вашите родители, роднини, местоживеене, условия на живот, автоматично, ще се превръща в ключов момент и ще отклонява мислите ви.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Вашите партньорски отношения, ще стават все по-добри. Ще сте отворени за комуникация и готови за активно сътрудничество. Няма да сте против компромиса и ще приветствате балансиране на инициативите и справедливото разпределение на отговорностите.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Ако позволите на вашите настроения и фантазии, да ви контролират и направляват, вашето възприемане на реалността, може да стане малко по-изкривено. Днес, ще успеете да се възползвате от възможността да прегледате разходите си и да ограничите някои от вашите харчове за удоволствия.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Днешния ден, може наистина да промени живота, на тези, които са родени през ноември. Препоръчително е да избягвате започването на нови проекти или промяна на работното място. Въпреки това, всичко, което направите днес, ще бъде показателно и в голяма степен може да определи бъдещата ви съдба.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Денят ще бъде доста неопределен. Илюзиите, могат да повлияят дотолкова, че да замъглят здравия ви разум. Може да се опитате да се противопоставите на промените, като се преструвате, че просто не съществуват. Когато става дума за работа, по-добре си позволете, свободен облекчен режим, което ще ви позволи да се отклоните от установените правила.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Промените в професионалния или личния ви живот, ще са повече положителни, отколкото отрицателни. Ще ви бъде супер лесно, да се приспособите към новите обстоятелства. Бъдещето, въпреки перспективата за много препятствия, ще възприемате оптимистично.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Не започвайте нови проекти – очакваната печалба, може да ви разочарова в последния момент. Денят е изключително важен за себеопознаване и развиване на способност за поставяне на нови цели. Ще ви боли, ако сте допуснали грешка и сте приели, мечтаното за реален шанс.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Днес, ще ви бъде изключително трудно да се противопоставите на желанието си за нови планове за бъдещето. Дори не мислете, да си го забранявате. По добре, се въздържайте от предприемането на реални стъпки в избраната посока.

Станете почитател на Класа