Дневен хороскоп 19 юли

Овен 21 март – 20 април
Един от рисковите ви дни за месеца. Проблемите ще са повече за родените около 10 април. Ще влезете - искате или не, в конфликти. Може да имате проблеми с документи, пари и права. Бройте до десет, преди да кажете и направите нещо, за което ще съжалявате. С голяма вероятност ще действате първосигнално в моменти, в които човек добре трябва да помисли, преди да даде отговор. Губите присъствие на духа в желанието да имате нещо на всяка цена. Бъдете сигурни, че враговете ви ще се възползват. Не е изключен здравословен проблем.

Телец 21 април – 20 май
Ще постигнете и днес много за сметка на тези, които ще влизат в досег с вас. Ще се държите ултимативно и манипулиращо и с лекота ще спечелите дори място, определено за друг. Срещу вас ще се надигне нечие негодувание и в следващите дни може да попаднете в изолация. Ще почувствате как някой се отдалечава, а друг направо ви обръща гръб. Не прекалявайте и не преигравайте в този ден, ако не искате да спечелите едно за сметка на друго. Спазвайте диета на всички нива.

Близнаци 21 май – 21 юни
Ден на прекалявания. Лесно се излиза извън рамките на добрия тон при преговори, делови и лични разговори. Ако се скарате с някого, после трудно ще се сдобрите, а не е изключено и в различни посоки да продължите. Не сте склонни да отстъпвате, но и опонентите ви също. Ще се разменят удари и заплахи, ще се търси начин да се притисне противника на слабото място. Няма да прощавате и няма да ви прощават. Защитавайте само такива позиции и каузи, които с цялото си сърце усещате за справедливи.

Рак 22 юни – 21 юли
Сънищата от тази сутрин са показателни, сочат проблемите, които трябва да решите, без да протакате и отлагате. През деня ще влизате в единоборства, ще получавате неприятни напомняния и предизвестия, ще имате проблеми на работното място, а и близките няма да ви оставят на мира с претенции за това и онова. Лесно се отива към скандали и разправии. Увеличете самоконтрола, не си позволявайте да избухнете и да наговорите неща, за които после ще съжалявате. Смирете апетита, спазвайте диета.

Лъв 22 юли - 22 август
Стремежът днес е да се надиграваме и надцакваме. Лакомията не знае предел. Ще покажете апетити на няколко фронта, няма да се откажете от нищо, до което може да се доберете. Ще вземете и това, което ви се полага и нещо, което принадлежи на друг. Ще се полакомите за постове, власт, позиции и пари, но и в любовта няма да се спрете пред неравностойни или невъзможни връзки. В следващите два дни ще си плащате цената на днешните завоевания и компромиси със съвестта. Дистанцирате доверен приятел и покровител.

Дева 23 август – 22 септември
Днес се движите на гребена на вълната от възможности. Като никога поставяте условия и се държите ултимативно дори и пред шефове или хора, от които имате притеснение и вътрешен респект. Активизира се голямата амбиция. Ще намерите сили да си потърсите правата, да поискате дължими пари и услуги и да предизвикате някого към откровеност. Дано усетите фината граница в отношенията, която не бива да се преминава, за да се запази връзката и контактът. Ако спазвате диета днес и утре, ще отслабнете.

Везни 23 септември – 22 октомври
Родените около 10 октомври да бъдат особено внимателни. Може да постъпите неразумно, да загубите пари, предимства, ценности или важен документ. Спазвайте техниката на безопасност и законите по пътищата. Лесно преминавате от едно състояние в друго. Апетитите се изострят. Вероятно е да влезете в спорове, които да ви скарат с близък, приятел или колега. Контролирайте се максимално, не си позволявайте да си изпуснете нервите. Малко повече аскетичност ще ви се отрази добре. Ставате жертва на всевъзможни съблазни.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември
С масиран натиск и амбиция днес може да постигнете много, но със сигурност ще дистаницирате приятели и колеги и ще подплашите птичето на любовта. В следващите два дни ще си плащате за сторените грешки. Не се лакомете, не искайте всичко на всяка цена. Бъдете склонни на компромис в името на връзката, която ви носи радост, печалби и удовлетворение. Тази вечер може да направите необмислен ход, чрез който да загубите важни позиции. С лекота сменяте кон за кокошка. После ще съжалявате.

Стрелец 23 ноември – 21 декември
Денят е зареден с желание да се вземе от всичко и ако може повече. На едно място ще успеете, но на друго с действията си ще дистанцирате ответната страна. Така втори път няма да ви поканят и отворят вратата. Бъдете дипломатични и тактични. Не отивайте в крайности, овладейте импулсите на нанаситност и ламтеж. И в любовта няма да се задоволите с нещо обикновено, ще посегнете на чуждо и може да направите крачка към нова връзка. Сънищата ви показват проблема, който ще се появи и бързо трябва да се реши.

Козирог 22 декември - 20 януари
Ден на постижения и активен натиск в посока на големите амбиции. Не е изключено да преиграете и прекалите, да пречупите някого и нещо вместо само да го огънете и пригодите за личните си връзки и интереси. Трудно се удържа и напорът на съблазните. Може да направите необмислени разходи, да надскочите лимита и възможностите си. На всички нива се действа с манипулативност и агресия. Не очаквайте да ви направят компромиси, но и вие няма да изпуснете шанса. И в цялата тази бъркотия и гонитба за печалби губим в любовта.

Водолей 21 януари – 19 февруари
Добре е да се спазват различни форми на аскетизъм, както и диета във физически и душевен план. Денят активизира змея на желанията. Трудно се удържа страстта, лакомията и всички останали прилепвания, които ни държат към нещо вредно и неблагоприятно за бъдещето и връзките ни. Опитайте да се измъкнете от клупа на пристрастяванията, да бъдете максимално себе си, да се освободите от влияния и неприятни присъствия. В утрешния ден ще успеете да разделите дори и неделимото днес.

Риби 20 февруари – 20 март
Обърнете внимание на сънищата си от тази сутрин. В тях има подсказка как да си решите проблемите и да излезете от лична или професионална криза. От голямо значение е днес да ограничите големите амбиции, да поискате толкова, колкото могат да ви дадат и да давате толкова, колкото другият заслужава. Всяко отиване в крайности ще води до скандали и раздели, ще натяга обстановката, от което ще страдат невинните в ситуацията. Защитавайте справедливи каузи, спазвайте диета. Не яжте ябълки - плода на изкушението.
 

Станете почитател на Класа