Дневен хороскоп - 14 юли

ОВЕН 21. 03 - 20. 04

Ден за релакс и много позитивни дела към близките! Много от вас ще предпочитат уюта на дома, с любимите си хора! Макар да сте от хората, които защитават собственото си мнение пред останалите, ще сте доста толерантни и настроени да изслушате и страничната гледна точка. Внимавайте да не обещавате обемна помощ на околните, за да избегнете неприятните спорове през следващите дни?! Поговорете открито за чувствата и намеренията си и преди всичко бъдете деликатни при разговорите!

ТЕЛЕЦ 21. 04 - 21. 05

 

Контролирайте намеренията си! Пазете се от преразход на емоции, тъй като за много от дневните задачи, ще реагирате импулсивно и без да съобразите словесната си инерция, което може да е забавно за околните, но определено няма да е във ваша полза?! Знаете как да намерите баланса, просто акцентирайте към проблемите с повече търпение, дарете нежна загриженост и обич на близките си. Направете вкусна трапеза и поканете добри хора! Изслушвайте отсрещното мнение - от полза е!

 

БЛИЗНАЦИ 22. 05 - 21. 06

Денят за повечето е прекрасен и изпълнен с Любов! Някои от вас се питат докога ще търпчт толкова задължения и в крайна сметка виновните да са те?! Постарайте се и да не харчите ненужни средства, за да угодите някому! Парите са важни, но не купуват чиста съвест. Днес помислете за себе си, разяснете участието си в общите планове и така ще знаете, че е редно всичко онова, което с ясно съзнание се впускате да правите. Срещнете приятни хора и се забавлявайте с подчертан стил!

 

РАК 22. 06 - 23. 07

Чувствена обич ви залива! Погледнете живота от друга страна и осъзнайте колко неща може да имате, а " благодарение " на ината си нямате?! Можете да превъзмогнете някои импровизирани подражания и наложени от вас поведенчески модели! Без съзнателно усилие, няма как да премахнете притесненията си. Не усложнявайте живота си с деструктивни начинания и насочени към околните критики. Подкрепете здравето си! Днес е важно да правите добрини, особено за любимия човек! Любовта е силна и градивна, приемете емоцията!

 

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Имате възможност за пътувания и се възползувайте?! През този ден размислите и придружаващите ги анализи не са препоръчителни! Съзерцавайте, радвайте се на живота и преоткрийте собствените си стремежи, дори през погледа на аналогични вероятности! Самообразовайте се, научете нещо ново, а също и се поразходете, заредете се с градивна енергия. Не губите ентусиазма и доброто си настроение! Внимавайте с емоциите от любовно естество, с тях не преувеличавайте реалността: има време за доказване на същността!

 

ДЕВА 24.08 – 23.09

Определени от вас ще изберат да се усамотят! Подходящо време да направете точен разчет на приходите и на разходите си?! Важно е да обърнете внимание на потребностите, които имат членове на семейството ви. Не пренебрегвайте някои свои отговорности към родител или друг възрастен роднина, тъй като съдбовните знаци ще ви подсещат към изявени добрини и всеотдайна загриженост за близките. Изяснете проблем с половинката, отдайте се на любовта и спокойствието!

 

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Контролирайте общуването! Открояват се фалшивите и ненужни връзки, не бива да се обвързвайте с непосилни задачи и ангажименти?! Отложете изпълнението на общи проекти, като си осигурете повече време за размисъл и самооценка. Ще откриете пропуски и подвеждащи моменти, предоверяване с прекалено отдаване на сили и време! Отнесете се с разбиране към онези, които не споделят вижданията ви, или просто ги отминете, без да се натоварвате! Срещнете се с доказани приятели и споделете топли мигове!

 

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Избирате приятна компания и споделени моменти! Хармоничното ви настроение ще бъде съпроводено с леки нюанси на тъга по изминали летни спомени, но при добра организация - тепърва предстоят прекрасни такива?! Отнасяйте се с разбиране към потребностите на любимия човек и уважавайте предпочитанията му. При наличие на гости, определете какви са очакванията им към вас, но ги съобразете и с вашите възможности?! Днес координирайте отношенията си с най - близкото обкръжение, за да намерите правилното решение! Въздържайте се от непоискани ангажименти!

 

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Повечето са с мисли за интересен празник на роднина и отдават обич и загриженост! Дори да се противопоставите на нечии интереси и нужди, това е във ваша полза?! В същото време емоционално или друго неразположение, може да ви направи дистанцирани за общуване и развлечения днес - проявете желаната съобразителност и защитете принципите си. Във всички случаи не се гневете и мислете позитивно, за да се чувствате спокойни и да сте обективни в оценките си. Предложенията към вас имат своите цели, проучвайте и не бързайте в нищо!

 

КОЗИРОГ 22.12 - 20.01

Правите много похвални жестове и това се отразява по неотразим начин, на който се радвате! Отнесете се спокойно към претенциите на околните, за да не си създавате излишно тревоги или да се наказвате заради чуждите грешки?! По отношение на своите планове има върху какво да работите, за да отстраните пропуските си и станете по - уверени в действията си. Във всички случаи бъдете овладени, не се ядосвайте и се ограничете от всякакво прекаляване. Емоциите в любовен план са изненада и очакват вашето решение - не бъдете капризни?!

 

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Пред вас са интересни предложения, но си дайте време за размисъл! Направете необходимото, например да се занимаете с някои рутинни битови ангажименти и така ще преодолеете нервността си, освобождавайки се от натрупаното до момента напрежение?! Бъдете добри и следвайте доблестта си за признаването на неволно допусната грешка, тъй като няма как да прикриете погрешната си реакция. Следвайки дневните си инициации и всички раздразнения заменете с повече отдаденост, красота и оптимизъм в близките отношения!

 

РИБИ 20.02 - 20.03

Помислете за личните си заслуги и се поглезете подобаващо! Днес се препоръчва да не се захващате с чужди планове, останете близо до дома и дарете обич на близките си! Възползвайте се от някои безспорни възможности, за да потърсите информация, касаеща намирането на допълнителна аналогия за подходяща заетост, с цел подобряване на финансите ви?! Използвайте позитивните си мисли и творческите си идеи, поканете на среща точни хора, с които да споделите мотивиращите ви обстоятелства за промяна! Превърнете деня в предпочетено удоволствие!

Станете почитател на Класа