Дневен хороскоп -13 юли

Средата на седмицата ще е напрегнат ден за зодиите. Както гласи поговорката - в сряда се не сяда. Звездите обаче ще са благосклонни и ще зарадват някои зодии. Вижте какъв е вашият късмет - ще поработите ли повече, или ще го ударите на мързелОвен 21 март – 20 април
 
До обед чернотата ни обгръща. Случват се неща, които носят опасни рикошети, връзват ви ръцете или ви ангажират с хора от рисковия контингент. Изчакайте, не си позволявайте необмислени действия, контролирайте играта на чувствата. Вероятен е пробив в личната ви защита, особено ако се предоверите на хора, които не познавате добре. Почти в края на работното време ще получите истинско съдействие, ще ви дадат точни цени на стоки и услуги. Връзките ви ще се стабилизарат, ще започнете да печелите.
 
Работа -5
Пари -4
Любов -5
Късмет-4
Здраве-4
 
Телец 21 април – 20 май
 
Днес и Луната, подобно на Венера ще ви гледа в нехармоничен аспект, но от знака на Скорпиона. Ще се ядосвате, ще изживеете пикове в емоционалното състояние, които ще ви костват много. Ще се появат хора, които ще ви подвеждат и провокират. Може да изпаднете и във финансова безтегловност. От утре и планетата на бизнеса Меркурий ще навлезе в Лъв, ще донесе проблеми в сделките и постъпленията. Ако може да си позволите изчакайте с новите инициативи и кредити, идете на почивка, обърнете внимание на тези, които обичате.
 
Работа-4
Пари -5
Любов-4
Късмет -4
Здраве -4
 
Близнаци 21 май – 21 юни

Каквото ви е важно ще потръгне бавно и с компромиси, и почти в края на работното време. Ако се мъчите и потите да избързате, ще се налага да се връщате, да поправяте нещата, да влагате повече усилия, средства и пари и да отклонявате ресурси в неприемлива и губеща за вас посока. Не влизайте в съглашателства и коалиции. Ще ви се предлагат привидно изгодни и зарибяващи варианти, но зад всичко ще стои желанието за обсебване и употреба. Сънищата ви няма да се сбъднат, а и големите амбиции ще ви препънат.
 
Работа -4
Пари -5
Любов -5
Късмет-4
Здраве -4
 
Рак 22 юни – 21 юли
  
 
Концентрирайте се максимално. Денят ще ви донесе ново начало във връзки и отношения, ще помогне утре да спечелите повече, да си осигурите разширение в дома и в партньорските връзки. Това, което отложите за следобед ще ви свързва с качествени хора, на които може и в бъдеще да се доверите и да влезете в печеливши отношения. Ако избързате да направите и приключите сделки и договаряне до обед ще се вкарате сами в неприятна среда, която ще изисква в бъдеще да правите компромиси с чувствата и съвеста.
 
Работа-4
Пари -5
Любов -5
Късмет-4
Здраве-5
 

Лъв 22 юли – 22 август

Днес просто не ви е ден. По няколко направления очаквайте атаки. Не се захващайте с нищо сериозно. Плановете ви ще се объркат. От различни страни ще получавате искания и неприятни знаци. Ще се налага да правите излишни разходи и да подрепяте инициатива, която ще завърши губещо, разделящо и неприятно за връзките ви. Не на последно място и здравето ще се влоши. Не планирайте аборти и гинекологични интервенции и утре. Ще се изнервите. В утрешния ден ще бъдете безпардонни, ще влезете в конфликти и разправии.
 
Работа-4
Пари-4
Любов-5
Късмет-4
Здраве -4
 

Дева 23 септември - 22 октомвмри
 
Имате шанс да минете между капките, ако изчакате, ако оставите една ситуация да се развие без ваша намеса и участие. Предприетото до обед ще обслужва чужди интереси независимо, че ще ви донесе някои ползи. Това, което уредите към края на работното време ще работи за вас, ще носи странични доходи, ще помогне да бъдете по-самостоятелни. Добре е да се започнат ремонти и строителни дейности. Вечерта сте близо до неподозирани източници на сила, любов и ресурси. Срещите ви ще са от значение за бъдещето.
 
Работа-5
Пари -5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4
 

Везни 23 септември - 22 октомври
 
Днес е по-добре да закъснеете за работа, ако смятате, че ще ви натоварят с несвойствени ангажименти. Късметът ви ще дойде следобед, ще получите обаждания, които ще отприщят личната ви инициатива, ще дадат шанс на поне една амбиция да се реализира. До обед се руши и наврежда, а следобед се гради и надгражда. Препоръчва се активен отдих, смяна на един вид труд с друг и медитация над кармата на рода. Вечерта се включва каналът на кармичната родова памет. Започва привличане във връзките и брака.
 

Работа-4
Пари-4
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4
 
Скорпион 23 октомври – 22 ноември
 
До петък на обед Луната дефилира във вашия знак. Започват генерални промени в начина ви на живот. Поне в една посока ще се наложат корекции, ще възникнат неудобства, които ще ви вкарват в преразход на чувства, средства и материали. Следобед имате една пролука на сила и възможност да уредите печеливша сделка, от която още в следващите дни ще дойдат и други благини. Ориентирайте се към имотни и наследствени делби, оправете отношенията с роднини, помислете за бъдещия си дом, наследства и наследник.
 
Работа-5
Пари-5
Любов-4
Късмет-4
Здраве-5
 

Стрелец 23 ноември – 21 декември
 
Денят променя декора в професионалните и лични отношения. До обед не си давайте много зор, насочете всичките си усилия към срещите и разговорите следобед, когато навлизаме в деня на фонтана. Енергията ще достигне пределни нива и в следващите дни ще изкачите висок връх в кариерата и живота. Намерете време и място за самовглъбение. Представете си възможно най-ярко това, което искате да имате, да простигнете и реализирате. Още утре ще получите подкрепа от тайни и явни източници на сила.
 
Работа-5
Пари-5
Любов-6
Късмет-4
Здраве-4
 

Козирог 22 декември – 20 януари

Излизате от зацилен период. До обед още ви липсват сили, възможности и късмет, но след това нещата ще се отпушат. Започнете ремонти и преустройства, организирайте пътувания и делови срещи. До два дни ще постигнете определен връх в бизнеса и кариета, ще се освободите от нежелани връзки и зависимости и ще се свържете с лоялни партньори. Този ден е свързан с родовата и семейна карма. Ще получите видимо и невидимо покровителство и просветление за посоката, която трябва да следвате в бъдеще.
 

Работа -5
Пари -4
Любов-5
Късмет -4
Здраве -5
 

Водолей 21 януари – 19 февруари
 
Тежък и рисков ден за родените в първата декада. До обед газите в мътните води на неразбирането и зависта, получавате лоши знаци и напомняния, вкарвате се сами в рискови ситуации и си навреждате. Днес и утре не правете аборти. Едно прибързано отхвърляне може да ви остави в самота, да ви изключи от важна за живота, бизнеса и личното ви щастие среда. Следобед енергията ви достига високи нива, които ще изискват и стабилен самоконтрол. Не водете преговори за имоти, не рушете, а започнете да градите на свой терен.
 
Работа -4
Пари-5
Любов-4
Късмет-4
Здраве-4
 

Риби 20 февруари – 20 март
 
До обед ще се възползвате и от негативните предимства, ще влезете някъде по втория начин, с протекция и натиск над околните. Внимавайте с обвързването, за да не платите висока цена за направените услуги. Каквото е важно е добре да се отложи за следобед. В края на работното време ще уредите всичко без проблеми и утре ще удвоите шансовете си за печалба и придобивки. До петък имате възможност да подпишете изгодни договори, да намерите нужните майстори и материали и да приключите с ремонтите. Време е за почивка.
 
Работа -5
Пари -6
Любов-5
Късмет -5
Здраве -5

Станете почитател на Класа