"Учтиво" изнасилване бе запечатано на ВИДЕО 18+

Нападение на "вежлив насилник" над 27-годишна жителка на Москва попадна на камерите за наблюдение, които са поставени близо до входа на един от домовете на улица "Шосейна" в руската столица, пише Life.ru. На кадрите попадна не само момента, в който мъжът хваща девойката и я дърпа към храстите, но и това как след извършването на престъплението той я изпраща до входа на зданието, където всъщност тя живее. На видеото се вижда как облечения в бяла фланелка и сини джинси мъж със спортно телосложение хваща жертвата си за шията. Девойката се опитва да се съпротивлява, но силите не са равни. Отначало насилникът води момичето на детската площадка, после след около минута я влачи в храстите, където извършва пъкленото си дело.

По-късно престъпникът и неговата жертва отново се оказват в полето на заснемане от камерата. Насилникът съпровожда шокираната от станалото жена до входа и няколко пъти я прегръща. Както разказа после самата пострадала пред органите на реда, в този момент изнасилвачът я е успокоявал и я молел за в бъдеще да бъде по-внимателна. 

27-годишната Юлия Д. се обърна към полицията и съобщи, че неизвестен мъж я е изнасилил в двора на дома й. Започнато е съдебно дело и в момента се издирва престъпника.

Станете почитател на Класа