Порноактриса се снима гола в католическо гробище

По време на пътешествието си в каталунската столица Барселона 22-годишната порноактриса от Санкт-Петербург Екатерина Макарова решила да се поразходи в католическото гробище "Побле Ноу", съобщава Life.ru.  Красотата на древните готически статуи до такава степен поразили въображението на звездата от филмите за възрастни, че тя след традиционните снимки на фона на печалните ангели си съблякла дрехите и започнала да позира гола.Актрисата, снимаща се под псевдонима Macy Ssens, направила фотографии в различни откровени пози на гробовете като даже се щракнала на фона на статуя на Исус Христос, изобразявайки разпятие.

Пред Life.ru Екатерина Макарова споделила, че не счита фотосесията за богохулство. 

"Там е толкова топло и позитивно, че не оставах с впечатлението, че съм на гробище. И понеже съм порноактриса, за мен е съвсем естествено да се снимам гола. Просто исках да направя експеримент, да разбера как би изглеждало подобно нещо. Аз не принадлежа към никаква религия, вярвам във всеобщия Бог като някакъв световен дух, от който зависят събитията в нашия свят. Уважавам религията, но не считам голото ми тяло да представлява оскърбление. За човека е естествено да бъде без дрехи, така се е родил в древността". 

Напомняме, че преди няколко месеца Екатерина Макарова стана "награда" за 16-годишен ученик-геймър. На един от сайтовете за виртуални игри Семён Щедрин стана посетител под номер 100 000, за което му се полагаше и наградата. Като подарък администрацията на сайта предложи на тийнейджъра да проведе месец в компанията на порнозвездата.

Станете почитател на Класа