Палави близначки: Няма да сме щастливи, докато гърдите ни не станат еднакви

Идентичните близначки Анна и Люси Десинк от Австралия споделят дрехи, едно и също легло и дори един и същ мъж за интимен приятел. Тяхното желание е да бъдат бременни по едно и също време, така че искат телата им да са абсолютно еднакви, информира news.com.au. Затова и те ще вземат участие в американско телевизионно козметично шоу Botched.Двете девойки се надяват гърдите им да станат еднакви чрез хирургична интервенция, още повече, че според думите им това ще ги направи "напълно щастливи". Близначките използват и един и същ телефонен номер, козметични продукти, дрехи и още много неща.

В желанието си да станат абсолютно еднакви Анна и Люси са изхарчили вече $250,000 за различни подобрения и промени по телата си.

"Ние винаги сме искали да преживяваме всичко заедно, не смятаме да се променяме и да не бъдем това което сме", заявява Люси. '

"Сякаш не съществувам, когато сестра ми не е до мен. Това е начинът, по който искаме да изживеем живота си", споделя от своя страна Анна.

Палавите близначки се срещат и с един и същ мъж от четири години - 32-годишният електромеханик Бен Бърн и твърдят, че искат да имат деца по едно и също време. 

Станете почитател на Класа