Дневен хороскоп - 3 май

ОВЕН 21.03 - 20.04

Контролирайте всяка бликнала емоция и не се оставяйте да ви води спонтанността! Днес, мнозинството от вас са склонни към излишни капризи, граничещи с претенции и многословие при изясняване на отношения?! Важното е да не слизате на ничие ниво и да не сте сантиментални! Позволете на другите да се грижат за вас и ще разберете колко много ви ценят. Можете да си дарите шопинг- освежаване на гардероба или да се заинтерисувате от модни тенденции! Вечерта е показателна за чувствата! Съвет: Не дерзайте излишно, щом не се налага да се доказвате пред значими личности?

 

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

За повечето, работата им изобилства до степен на нервно напрежение?! Денят не е толкова противоречив, ако не допуснете разминаване между думите и делата ви! Ще осъзнайте, че сте давали повече обещания, отколкото можете изобщо да изпълните?! Определени от вас им се налага да помислят върху някои изпуснати планове, а това не бива да ви разколебава да потърсите актуална помощ. Ангажиментите ви изискват лоялност и преданост, контактите с другия пол също?! Имат ви доверие и го докажете! Съвет: Оценете и най-малките детайли в отношенията, от които откроявате и поуки!

 

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Сами упражнете контрол над приоритетните задачи и не отстъпвайте на принципите си?! Съсредоточете се над важните действия и не пропускайте възможността да балансирате мнение с околните! Днес оглеждайте внимателно документите, за да не пропуснете съществени детайли от условията. Съобразявайте се с препоръките от близки и приятели, но не загърбвайте и собствената си проверка. Към неангажираните се задава ново запознанство, а останалите да внимават с флиртовете, особено спонтанните- те са просто изпитания за удържимост! Съвет: Мислете позитивно и стремително вярвайте в намеренията си!

 

РАК 22.06 - 23.07

Ще се почувствате значими и предпочетени! Според обстоятелствата днес е препоръчително да се следвате целево и последователно! Очертават се повече неща за вършене и това налага доста да ги обмисляте?! Не се ядосвайте на близки и приятели, ако не са се съобразили с принципните ви позиции: понякога не приемате загрижеността, като форма на любов и много рядко имате право?! Дори да сте малко по-раздразнителни от обикновено, във ваш интерес е да промените настроението. Дарете приятна изненада на половинката си! Съвет: Необходимо е много добре да съобразите приоритетите си!

 

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Не бива да вярвате безусловно на информацията до вас?! За повечето от се задава подвеждаща новина в служебна насока, която би могла леко да разклати положението ви?! Ще ви бъдат от полза срещите с доверени личности?! Днешният ден ще е нестабилен във финансово отношение, вибрациите му са с акцентно изобилие на умствена енергия. Не подценявайте противниците си, а по-скоро им покажете стил и дисциплина! Интензивните делови преговори ще станат повод за организиране на нови професионални направления! Съвет: Съобразете се с дневните изяви, тъй като сте претоварени от инициации!

 

ДЕВА 24.08 – 23.09

Вярвайте си и не се разсейвайте! Чувствата ви днес доминират над деловите ангажименти, но многото работа няма как да я пренебрегнете?! Започнете да отсявате една по една задачите си и ще установите, че има време за всичко! Съблюдавайте изцяло законните разпоредби и установените по смисъла на деянията ви правила. Възможно е да предизвикат доверието ви и това да наложи доказателства, извън очакваните обстоятелства?! Няма да е излишна цялостна мотивация на способностите и връзките ви! Съвет: Някои идеи на развлечения ще ви дойдат в повече, но разумните идеи ще надделеят!

 

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Проявете мъдрост към актуалните събития! Днес, каквото и да чуете не го приемайте за "чиста монета", преди да се свържите с източника на интригата?! На хоризонта се появяват ваши съмишленици и всичко си идва на точното място! Проверявайте щателно финансовите опции. Трудно ще ви е да изразите чувствата си към любимия човек, а ще имате толкова много за споделяне?! Емоционално сте натоварени и ще имате желание да се дистанцирате в усамотение, ала така едва ли ще подредите правилата си за контакти! Съвет: Всичко е във вашите ръце днес, но е необходимо да подредите изискванията си и няма да се учудите, ако поискат от вас странна услуга?!

 

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Какъвто и радостен повод да имате, излишно е старанието да бъдете прекалено активни и настойчиви?! Няма нужда от пришпорване на събития! Изчакайте подходящото време, което да определи ориентира на възможностите ви. Днес имате нужда да разкриете душата си, и тъй като едва ли да ви разберат - не изливайте болката върху близките. В настоящем деловите ви амбиции са отслабнали и затова общувайте с неутрални хора, погледнете към старо хоби или към изкуството на интересни личности. Презаредете силите си! Съвет: Нищо не е толкова важно, освен мотивацията и изборът към насърчителните си идеи?

 

КОЗИРОГ 22.12 - 20.01

Изберете хармоничното общуване и толерантността! Преоткрийте се, скоро не сте се замисляли, че всъщност не работите с личностния си потенциал?! Имате толкова актуални неща, които искате да свършите, че ще се чудите откъде да започнете?! Важно е да направите нещо в посока усъвършенстване на уменията ви, това ще ви помогне да докажете себе си и да си повярвате повече. Дневните контакти са с важни особи, ала не бързайте с интереса на доводите, преди да сте изслушали техните мотивации и някои доминиращи интереса ви фактори! Съвет: Днес ще си изясните отговорите за актуалните неща, но бъдете над суетата!

 

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Планетите засилват потенциала ви. Налице са подходящи условия за делово общуване и обмяна на опит! Възможност за мнозина са служебни или лични пъ­тувания до интересни спомагателни за работата ви обекти и предимно актуални са контактите с финансови институции? Новите проучвания ще ви заредят с творческа енергия и желание за изява! Задачите през деня ще изискат от вас доста уси­лия, нестандартен аналог върху обичайните задължения и необикновени решения за възникващите проблеми. Принципният подход и съобразителна деликатност помагат и ви успокояват! Съвет: Нищо друго не може да скрепне така амбициите ви, освен последователността - умеете да се следвате!

 

РИБИ 20.02 - 20.03

Динамиката и ръководните ви умения са показателни, че малка почивка от деловата интензивност не е излишна! Много от дневните ви неща изискват непонятен за вас по повод на отношения компромис?! Не се учудвайте, ако правите всичко по силите си за мира и хармонията, а дори и на домашно ниво - все има неразбрани ситуации! Грижите се повече от перфектни за околните, но поне пред вас признайте умората си. Видимо не сте в най-добрата форма и се убеждавате как случките подпомагат намеренията ви. Вървите към обновяване на стара любов, ала се опитайте да размислите?! Съвет: Никой не е в състояние да промени личните ви инициации!

Станете почитател на Класа