Дневен хороскоп - 2 юни

ОВЕН 21.03 - 20.04

Дневна фраза: "С ГОТОВНОСТ СЛЕДВАМ ПРИНЦИПИТЕ СИ!" Бъдете хора със стилна комуникация, взискателни към околните си контакти, като се постарайте да избягвате ненужните срещи и запознанства! Можете и сами да постигнете дневните си цели! Внимавайте с приятелското обкръжение, измежду което прозира подмолен интерес към вас и опити за забележими манипулативни действия. И всичко това, няма да ви изненада, след като се досетите за мотивите?! Внимавайте и с близки, поставили ви в обсега на мнението си! В работата сте добри и отговорни, ако не се отклоните от мотивационната си програма, подкрепена с позитивна нагласа. Възможни са дребни спорове с половинката, но бързо преминават! Съвет: Контролирайте изявите си и точно спазвайте утвърдените си принципи!

 

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Дневна фраза: "ПРИЕМАМ ИЗОБИЛИЕТО НА ВСЕЛЕНАТА!" Предстоят доста моменти на градивни възможности. В творческа насока, писателите, журналистите и други деятели на изкуството ще получат известие от обкръжавашото ги съсловие за предложени договори?! За останалите също им предстоят работни посоки, стига да изберете приоритета си? Не ви липсва амбиция и мотивация за реализиране на идеи. На лично ниво ви изслушват внимателно! Не разчитайте, че всички проблеми ще се разрешат във ваша полза, ала поощренията са вдъхновяващи. Вършете и рутинните си задължения, за да си спестите проблемите със заобикалящите. Съвет: Имате добри поводи да запланувате отсега идеите си за другите дни от седмицата!

 

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Дневна фраза: "СЛЕДВАМ НАМЕРЕНИЯТА СИ, А ИНТУИЦИЯТА МИ Е ВОДЕЩА!" Определени от вас ще са натоварени и напрегнати, поради подбора си на приоритетните задачи. Ще се занимавате със служебни проблеми и домашни ангажименти, но по-добре е да се предпазвате от дръзки инициативи. Всяка задача, изпълнена в рамките на деня ви носи удовлетворение, спестени разходи, благодарение на качествено преценена обстановка, а за някои и бъдещи приходи. Не се обвързвайте с обещания за търговска дейност и не инвестирайте пари в непроверени аналогии. Деловите предложения са съмнителни и не бързайте да ги приемате! Организирайте си повече романтика и задушевна атмосфера! Съвет: Проверявайте всяка информация, достигнала по всякакъв начин до вас?!

 

РАК 22.06 - 23.07

Дневна фраза: "ВЛАДЕЯ ПРИНЦИПИТЕ СИ И ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!" Мнозинството от вас ще се почувстват леко обидени от близкото си обкръжение, но си наложете търпение и въздържаност?! Ще има ситуации, които повдигат настроението ви и даряват удовлетворение, а за повечето това са финансови постъпления. В работата са възможни нови интересни предложения? Задълженията на домашно ниво са много и от вас очакват да сътворите чудо - постарайте се да отхвърлите най-неотложните задачи, а останалите имат причина да се отложат. Проявете стил на общуване и тактична коректност към околните, за да не си мислят, че сте безгрешни и че всички са длъжни да ви толерират! Днес проверете силата на любовта към партньора си! Съвет: При спорове, не отстъпвайте от личните си наблюдения и се защитете с някои факти!

 

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Дневна фраза: "СТАРАТЕЛНО КОНТРОЛИРАМ ЕМОЦИИТЕ СИ!" Препоръчително е да изяснете параметрите на контактите, тъй като не е особено благоприятна зададената ви работа в съдружие?! Планетите ви предупреждават да внимавате с акцентното наблюдение на задачите. Не бива да ви провалят околни поради липса на знания, за което не сте и подозирали? Завършете започнатите планове и обсъдете вълнуващите ви лични въпроси, като не пропускате да поднесете вашите идеи и мнение за промените в неотложен вариант. За някои чувства все още се чудите - и с право?! Възможна е приятна покана за пътуване и отдих с любим човек! Съвет: По повод близко ваше очакване и доказана лоялност от приятелско естество - не бъдете изцяло обнадеждени в подкрепата - изяснете позициите си навреме!

 

ДЕВА 24.08 – 23.09

Дневна фраза: "НАМИРАМ ЗА НАЛОЖИТЕЛНО ДА ОТСЕЯ НАЙ-ДОБРОТО ЗА СЕБЕ СИ!" Мнозинството от вас, неочаквано ще пренасочат плановете си в по-изгодна за тях позиция, а това на работната скамейка може да не се понрави особено! Настоящите съмнения и трудностите по пътя ви няма да са малко, предимно ситуациите с любимите хора?! Имате достатъчно сили да се справите с ангажиментите си, но не бива да разчитате на обещания и помощ, при положение, че са предоставени случайно! Малко сте притеснени за финансите, но в момента ще разберете и за съществуващ начин да подобрите материалното си състояние. Радостно обаждане ще ви ободри и зареди! На вечерна среща следвайте интереса си и се дръжте повече от деликатно! Съвет: Интуитивната нагласа ще ви помогне значително - вярвайте си!

 

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Дневна фраза: "МИСЛЯ ЦЕЛЕНАСОЧЕНО И ДЕЙСТВАМ ПОЗИТИВНО!" Започнете този ден с оптимистична нагласа, но бъдете и внимателни, ако се налага да вършите рутинни задължения?! На всяка цена отложете деловите срещи и разговори - няма да бъдат в очакваната ползотворност! Преценете дали трябва да се съгласявате на предложени за важни, не особено задължителни запознанства?! Настоящето не е подходящо за изясняване на отношенията ви към работния цикъл - затова е препоръчително да останете търпеливи и тактични. Бъдете изискано-дипломатични, а някои с проява на толерантност и изразителна артистичност. Предстои ви емоционално обновление или любовна изненада - съхранете чувствата! Съвет: Леката артистичност и деликатното поведение ще са ви от значима полза!

 

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Дневна фраза: "СТАРАЯ СЕ КЪМ САМОУВАЖЕНИЕ!" Нуждаете се от градивна посока на плановете, но ви застигат лични задължения?! Макар да имате други задачи, позволете си и да се срещнете с хора от деловите среди, с които можете да си сътрудничите успешно! Ако не сте прекалено чувствителни и работите активно и уверено, ще се радвате на успех, ала започнете и да цените себе си. Поднасяйте към околните само тази информация, която ще бъде възприета с лекота. Част от хората, заети с обществено производство да се решат в търсене на права, ако са ощетени в заплащането или не са им изпълнени обещания от началството? Този ден е емоционално-спорен! Забавленията са със стари приятели, очертаващи се с ползотворни общи идеи! Съвет: Следвайте идеите си, защото дори спонтанни - знайте, че не са случайни!

 

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Дневна фраза: "ОПИТВАМ СЕ РАЗУМНО ДА КОНТРОЛИРАМ ЧУВСТВИТЕЛНОСТТА СИ!" Ще ви се наложи да избирате между ангажиментите и балансирането на емоциите - така осъществявате с лекота плановете си, въпреки сензитивността ви да е прекалено изострена?! В работата и на домашно ниво се справяте добре, независимо от личните ви проблеми? Не отказвайте предложена помощ, дори да смятате, че можете и сами! Със скромност и инат няма как да постигнете добри резултати - овладейте се. Помислете и за някои наложителни сметки, като за някои не са изключени идващи известия за солидни финансови постъпления?! Денят ви дарява копнежното общуване с любим човек! Съвет: Понякога, скромността не е препоръчителна -в ден, като този се възползувайте от максимума от всякакви възможности?!

 

КОЗИРОГ 22.12 -20.01

Дневна фраза: "СЪОБРАЗЯВАМ СЕ СЪС СИТУАЦИИТЕ!" Добре е сами да осъзнаете, че е наложително да смените подхода си на общуване, като се решите към по-дипломатична степен на комуникативни умения - това е печелившо! Към сегашните си ангажименти, някои от вас сте в състояние да допуснете грешки - заради прибързаност, само защото сте решили да надскочите възможностите и да докажете уникални способности? Очаква се да получите новина за значително подобряване на финансовото ви състояние! Деловите срещи и разговори са леко разочароващи, ако не сте настоятелни? Не разчитайте изцяло на късмета си, може и да рискувате с повече увереност и смелост в близките си уговорки. Овладейте чувствата в любовта! Съвет: Слънчев заряд за кондицията ви получавате, като умело и ловко се адаптирате около дочутите възможни, материални опции !

 

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Дневна фраза: "ЦЯЛОСТНО РАЗЧИТАМ НА СОБСТВЕНИТЕ СИ УБЕЖДЕНИЯ!" Бъдете повече премерени в отношенията и избягвайте срещите и запознанствата със случайни личности, с които още в началото на комуникацията ще ви се наложи да сте компромисни?! Някои се ръководят от интерес и няма да сте в състояние да прецените какви хора стоят срещу вас, проявите ли заблуда - рискувате да ги допуснете близо до себе си? Мобилизирайте вътрешната си нагласа, която ви ръководи безпогрешно! Внимавайте и с близки, които налагат мнението си, а освен другото се оказват в правотата си! В личните си ангажименти се справяте отлично, ако не позволите да ви отклонят от поетия път. Леки разочарования са възможни в любовта. Изяснете очакванията си с половинката! Съвет: Днес бъдете толерантни и съобразителни с околните!

 

РИБИ 20. 02 - 20. 03

Дневна фраза: "ЗНАЧИМО ЗА МЕН И БЕЗУСЛОВНО ВЯРВАМ, ЧЕ СЪМ ТОВА, КОЕТО СЪМ!" През настоящите обстоятелства, вашия новаторски подход ще бъде добре възприет от заобикалящото ви естество! Очаквайте получаване на известие за приходи, което ще ви зарадва и ще ви донесе опция за близки служебни напътствия, с лично удовлетворение. Важните срещи са магнетични и успешни, изпълнени с чар и словесно обаяние! Не доминирайте с мнението си, ако не се налага или не го очакват от вас?! Откажете предложения за инвестиции или обемист обновителен за гардероба ви шопинг - при недостатъчни свободни средства, може малко да отложите намеренията си. Повечето ще ги потърсят познати хора за услуга, ала там изяснете параметрите?! Радвате се на постигнатите хармония и любов! Съвет: Налага се да бъдете изискани в думите си и магнетични в действията - дотолкова, че да сте впечатлителни!

Станете почитател на Класа