Дневен хороскоп - 11 март

ОВЕН 21. 03 - 20. 04
Балансирайте деня си, не само в работата?! Обърнете внимание на бюджета си и преизчислете заплануваните разходи, защото са възможни обрати в начертаните финансови планове, а затова е нужна бдителност?! Събитията ще бъдат във ваша полза, деловите и личните, ако приложите артистичен стил и дистанция от спорове! Постарайте се да владеете себе си и не започвайте спонтанни, необмислени действия. Балансирайте любовта с половинката си, поговорете си за очакванията!


ТЕЛЕЦ 21. 04 - 21. 05
Контролирайте емоциите, независимо от съмненията?! Вероятно ще се наложи да употребите много усилия, за да отстоявате стабилността на вашето положение! Не вземайте страната на малко познати хора, тъй като намисленото от вас се нуждае от сигурна подкрепа и то от изпитани, проверени хора?! Необратимите решения, базирани на солидни обещания, могат да бъдат рискуващи достойнството ви! Повечето от вас ще им се наложи да помагат в битови проблеми, както и с изявени грижи към роднини. Бъдете принципни!


БЛИЗНАЦИ 22. 05 - 21. 06
Мислете върху приоритетите?! Ангажираността ви ще е голяма и затова не разпилявайте дневната енергия в много посоки! Моментите не са подходящи за нови начинания и инициации от доминиращ над останалите ход. Вие знаете на какво сте способни и е напълно излишно да се доказвате! Акцентирайте занимания към съществените приоритети, нетърпящи отлагане, като задължителното уреждане на сметки и срещи с изискани хора. Днес е водещ интереса ви към личните отношения и поуките от задачите, не отстъпвайте лесно!


РАК 22. 06 - 23. 07
Денят е обещаващ! С някои от плановете ви се справяте доста учудващо, бързо и напълно адаптивно към условията! Ще получите и неочаквана подкрепа, която за пореден път ви напомня за доброто и морално - ценностните системи. Днес издигате на пиедестал нравствеността и изпитвате желания да й подражавате?! Придвижвате напред документация, макар и с много капризен статус, но това е начин да извоювате правата си или поне да сте спокойни, че сте дали всичко от себе си. Пазете стриктно любовта и докажете чувствата си: крайно време е да се изясните!
ЛЪВ 23. 07 – 23. 08


Градивно насочени, днес решавате стар проблем, почти отписан във времето?! Множеството ще им се иска да загърбят реалността от задачи и да се отдадат на красиви мечти, ето защо анализите и размислите изобилстват. Разсеяни и влюбени в позитивните емоции, трудно ще се справите с предизвикателните ситуации! Възможно е нежна среща да обърне представите ви за редица шансове?! С повишено внимание погледнете текущите си разходи, които не са покрити с постъпленията, и това временно ще ви въздържи от крупна покупка. Не прибързвайте с решения в личната сфера!


ДЕВА 24. 08 – 23. 09
Този ден е на баланс за деловите и личните взаимоотношения?! Очакваните факти са налице и сега свободно може да си отдъхнете от напрежението в службата и на домашно ниво. Опитайте се да намерите достатъчно време за малките и възрастните членове на семейството, сторете им позитивен жест или ги изненадайте с подарък. Каквото вършите сега, няма да остане без възвръщаемост! Използувайте комуникативността си, за да завържите познанства с полза в бъдещето. Ще ви зарадва далечно обаждане от любим човек, с възможност за размисъл?!


ВЕЗНИ 24. 09 - 23. 10
Позитивни, следвайте задачите си от рано днес и така ще попълните навреме " дупките " в бюджета си! Измислете нова система на спестовност, защото и сами виждате днес, че старата не върши работа. Предложат ли ви пътуване, приемете с охота и не се двоумете за подробностите?! Сега започва период на промени и случките около вас са съдбовни! Много е важно да разберете истината за любимия си човек, които поставяте на пиедестал и превъзнасяте. Възможно е разочарование от недостатъците му, освен да го приемете и обичате какъвто е?!
СКОРПИОН 24. 10 – 22. 11
Слънчево настроение доминира в работата ви и като се отдаде възможност да се изявите, не я пропускайте, а веднага изкажете компетентно мнение и внимателно го съобразете с отсрещната нагласа! Днес е подходящ ден за покупки, а за някои дори сключване на имотни сделки. Градивната сила е с вас и грешките могат да са минимални, с незначителен статус. За определени се предвижда оформяне на нова връзка, но предварително се уверете в искреността на чувствата и преценете поведението на обекта?! Обвързаните да не реагират прибързано на предложение от половинката си!


СТРЕЛЕЦ 23. 11 – 21. 12
Не бъдете мнителни?! По дочути встрани думи, може да се притесните за мястото си в службата, но това е излишно - нямате насъщ конкурент! Отпуснете се и вложете повече творчество, за да впечатлите началниците си. Имате добра дневна защита и късмета ви отваря всички врати за благотворно приключване на задачите. С помощта на качествени експерти, днес е напълно възможен успеха на финансова сделка. Отпуснете се малко и разпуснете от бюджета си, поразходете се, релаксирайте и се срещнете с любими хора. Не ревнувайте излишно?! Имате поводи за усмивки!


КОЗИРОГ 22. 12 - 20. 01
Днес ще се наложи да защитавате позициите си, като съвета е да не отстъпвате под натиска на близките и да не вземате каквото и да било важно решение за бъдещето, без да сте сигурни за посоката на живота си?! Любимият човек ще ви подкрепя безусловно, а от вас се изисква да приемете някои негови емоционални качества за даденост, като не е нужно да опитвате промяна на възгледите му. Безсмислено е да очаквате повече, отколкото всъщност ви е дадено! Няма идеални хора и по този повод, вашата обич и отзивчивост също ще бъдат подложени на ревизия в отношенията.


ВОДОЛЕЙ 21. 01 – 20. 02
За повечето, сега разполагате с обемно изобилие на сила, мотивация и амбиция към всичко ваше! Изразете смелите си идеи, а е възможна нова или допълнителна работа. Повечето от вас летят с " крилете " на успеха и прескачат бариерите на предизвикателствата и съмненията. Помислете за определени срещи с висшестоящи персони, защото те са покровителствани от компромис във ваша полза и изразено от тяхна страна желание за помощ! Не харчете безразсъдно. Някои да не си играят с чувствата на партньора и да намалят еуфорията си за флирт, не избързвайте!


РИБИ 20. 02 - 20. 03
Напористо ще защитавате принципите, с концентрация на силите си! Голяма част от вас чувстват нужда да се захванат с неща, свързани с духовни аналогии и познавателен в тази сфера живот. Поради отвлечеността на вашите актуални занимания, може да се окаже трудно да избегнете малки неприятности. Залог за победа над разногласия в работата и премахване на завистта е трезвия поглед върху събитията, здравия разум, ораторските ви умения на магнетизъм и преди всичко хубавата ви усмивка. Заделете част от времето си и правете нещата, които обичате, забавлявайте се и релаксирайте със стил!

Станете почитател на Класа