Дневен хороскоп - 5 януари

ОВЕН 21.03 - 20.04

Афирмация: "Доверявам се на моето вътрешно чувство за ситуации и хора!" Мислете съсредоточено и не давайте излишни протекции за непознати хора?! Поставяйте си осъществими цели с преценени възможности, не се опитвайте отчаяно да преследвате мечти, с които не бихте постигнали същия ефект! Дневните ви задачи са изпитание за издържливост, а финансовите приходи недостатъчни. В любовта, очакванията спрямо интимната ви половинка могат да предизвикат недоволството и дори леки спорове. Опитайте се да проявите разбиране към демонстрираната чувствителност, за да не нараните душата на любимия ви човек! За предпочитане са светлите тонове на кафявото, а бялото ви зарежда със Светлина, обич и безбрежен релакс!

 

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Афирмация: "Оставям Душата ми да направи верния избор!" Мобилизирайте силите си! Днес сте разсеяни и затова пазете всичко около себе си, помнете къде оставяте вещите си и се старайте да ги наблюдавате - не са изключени недоразумения в отношенията?! Служебните ви ангажименти са показателни за възможностите и затова ги подредете по значимост. Любовните приключения ще са фактор за взимането на важни решения в личния живот. Мнението на близки хора може да ви обърка, ако не знаят за детайлите на избора?! Емоционалните изблици, с резките изказвания или категоричните съжденията, могат да попречат да постигнете успех във всяко направление. Релаксирайте с вечеря в тесен кръг! Препоръчителен цвят е зеленото с лек кафяв нюас!

 

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Афирмация: "Излъчвам хармонично спокойствие около мен и спрямо всичко останало!" Бъдете неотстъпчиви и изискани в идеите си! Всяко ваше желание да се справите по един забележително успешен начин, днес ще бъде посрещнато от множество съмнения отстрани?! Може да срещнете препятствия в различни житейски сфери, но е с цел да научите още един урок по доверие! Разногласия с любими хора ще поставят под въпрос смисъла от тези връзки. Лоното към успеха е благоразумието, трудолюбието и добросъвестността! Твърде много хора ви коментират, затова бъдете стилни и делови, без излишна демонстрация на неотразимост. Впечатлявате този, който трябва - другото е просто излишно! Препоръчителен е лилавия цвят, с акценти от бяло!

 

РАК 22.06 - 23.07

Афирмация: "Слушам Сърцето си, макар че анализирам това, което ми казва Разумът!" Контролирайте емоциите си! Днес сте заредени с достатъчно енергия, добродушие и отзивчивост, но не бива да приемате чуждите грешки, като свои?! Внимавайте, ако ви предложат сделка, която да ви прелъсти със своя размах: проверете реалността на обещанията, без да пестите сили. От обмислянето на действията и претенциите ви в обществото ще зависи личния ви потенциал! Постарайте се без критики и ирония да завоювате доверието на необходимите хора. Хубав ден за обяснение и доказване на любов. Ако е нужно, признайте си някои грешки и дарете с мил жест половинката! При положение, че искате да излъчите баланс, то наблегнете на синьото и леко "въведение" на златистото!

 

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Афирмация: "Преди да направя избор, прощавам на себе си и знам, че това е верният път към истинската цел!" Никой не е перфектен, ето защо не се винете за независещи от вас ситуации?! Овладейте напрежението, резултат от вашите прекомерни дневни амбиции! Помислете и върху актуалността на контактите, като е препоръчително да допускате само значими хора, за да съхраните времето си. Днес имате възможност да постигнете невероятни успехи. Ще се почувствате вдъхновени и ентусиазирани от колегите, с които работите. Създаденото настроение ще повлияе и на други ваши ангажименти, които да извършите с хъс и мотивация. Внимавайте със задаващите се вечерни флиртове! Ще се почувствате уютно с нюансите на кафявото и сребристото!

 

ДЕВА 24.08 – 23.09

Афирмация: "Аз съм част от Висшата Сила, която най-добре знае кое е добро и зло?! Затова не съдя, а оставям на Нея да реши дали съм постъпвам правилно или бъркам!" Задават се нови идеи, споделени от интересни хора?! Повечето от вас могат да се гордеят със себе си, защото ще са надмогнали склонността към дневните противоречия и ще докажат завиден подход на толерантно общуване! Бихте могли да покажете себе си във възможно най-добрата си светлина, дори ще сте готови да помагате, без да очаквате реванш?! А онези от вас, на които през този ден им се случва да останат сами със себе си, сигурно ще обмислят ползотворни планове на идеи за допълнителни финанси. Целенасочено и амбициозно, но и предпазливо могат да подготвят своите ходове! Приятно обаждане ще ви подскаже за емоции и надежди! За преобладаващата част от вас, лечебна еманация им носи тъмния нюанс на червеното с бяло съчетание!

 

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Афирмация: "Днес, нека си помогна с преоткриването на една истинска Любов, за да преизпълня Сърцето си с лъчезарие и чрез него да открия истинския начин да прощавам - на себе си и на другите!" Работата за мнозинството не търпи отлагане?! Голяма част от вас си мечтаят за уединение, стига да имат тази възможност?! Имате нужда да си останете у дома и да премислите дневните обстоятелства, заедно с някои неотложни задължения по сметки. Но, за съжаление, точно днес не бива да сте далеч от ритъма на живота навън и се налага да свършите неотложните си ангажименти?! Непрекъснато вършите нещо и общувате, а една важна среща ви дава посока за преодоляване на проблемите! Наистина ще се почувствате преуморени, ала вечерта с предпочетени хора ви дарява сигурност, уют и релакс! Не е задължително, но обърнете внимание на зеления тон, в съчетание на нюанс от бяло!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Афирмация: "Сърцето ми е пълно със състрадание, любов и прошка - към себе си и към всичко, с които се свързвам по някакъв начин!" Всичко започнато ще се увенчае с потенциален успех! Опитвате се да бъдете перфекционисти и тази амбиция доминира над околните, като им дава пример и лека раздразнителност?! Днес се освободете от умората, която никога не се е отразявала благоприятно върху здравословното ви състояние, подкрепете и имунната защита! Опитайте се да овладеете положението във финансовата сфера, ако искате да се радвате на стабилност в тази сфера. Пожелалите да се поглезят с шопинг-терапия, нека предварително да обмислят позволеното си в тази насока?! Не харчете безсмислено: разходете се и се срещайте с изискани, позитивни хора! Ако искате да си доставите удоволствие, позволете си сини и кафяви нюанси!

 

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Афирмация: "Аз съм част от прилива и отлива, аз съм ян и ин" в едно и обмислям ситуациите!" Контролирате нещата и стриктно следвате правилата! Денят е благоприятен за комуникации, уреждане на зададените, спорни имотни въпроси, финансови преговори, а за някои и удовлетворения от победата над предишни дела! Посредством доброто стечение на обстоятелствата, мислете много и се консултирайте с подходящи хора, преди да се решите на придобивка или посока на инвестиционно предложение?! Готови сте да поемете глътка свеж въздух и да се повеселите с близки и приятели! Не забравяйте да координирате плановете си и когато сте в приятна атмосфера, актуализирайте тема по отношение на интересите си! За повечето от вас са релаксивни червени, сини и бели цветове!

 

КОЗИРОГ 22.12 - 20.01

Афирмация: "Хармонията е синтез от "плюс и минус"! Днес съм в най-позитивната си, изискана био-форма!" Този ден ви дава посока на предначертаните планове! Не бързайте със заключенията в работата, дори и да я преговаряте - там покажете сдържано, деликатно поведение, което сега да бъде чертаещо посоката ви и водещо! Ще се сблъскате с трудности, предизвикани от вас самите, нагърбили сте се с крайно отговорни и непосилни за обсега на деня задачи?! Ако стигнете до конфликтни ситуации, трудно ще ги изгладите, освен находчиво да потърсите начин за артистичен подход, предвид импровизирано позитивно поведение. Усещате, че компромиса е просто задължителен, но научите нещо повече в работата. Любовта ви следва и учи на деликатност! Препоръчителни са сребристите цветове, с леко добавен лилав акцент!

 

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Афирмация: "Преодолявам с Любов и Прошка всяко изпитание и стремително, с желание вървя напред!" Всичко ще бъде наред, ако докажете позитивните си възможности?! Днес се постарайте да предоставяте повече внимание и грижи към околните! Има неща, които налагат да сте в образа на благодетели и да вършите много добрини, без да очаквате моментен реванш - похвално е! Знаете, че той ще дойде от друго място и тогава ще го обявите за чудо! Постигате мечтаните хармония и спокойствие в деловите и лични взаимоотношения и се чувствате удовлетворени! Ще се справите успешно с проблемите по задължения, но и не пропускайте проверките на касаещите ви цифри! Мнозинството от вас ще се чувстват полетно, с приятно настроение за срещи и развлечения! Опитайте се да бъдете себе си, с изискан цвят на синьо и "пръски" от кафяво!

 

РИБИ 20.02 - 20.03

Афирмация: "Прощавам на другите и израствам с всяка преодоляна трудност, като контролирам служебните си и близки взаимоотношения!" Нищо не ще ви спре да бъдете желаните колеги и доверени приятели на околните си?! Много вероятно е да поставите деня си на пиедестал, ако сте решили да проверите някои перманентни отношения към вас?! Ще ви бъде интересно да направите равносметка на приходите и разходите си от последно време - така ще разберете, че наистина се нуждаете от допълнително финансово поощрение или работа. Сами обмисляте посоките на точните контакти, а и сте стимулирани да го правите! Загрижени сте и за познати хора, а дали и те са всеотдайни спрямо вас?! Така или иначе, не сте капризни, но бързо ще се убедите в акцентните интереси, които напълно подпомагат намеренията ви. Не липсват любовни изненади! Може би ще ви харесат съчетания от черно и бяло - истински дрескод към ситуациите!

Станете почитател на Класа