Дневен хороскоп - 28 декември

 

ОВЕН 21.03 - 20.04

Пред вас днес е един чудесен ден, през който можете да докажете истинските си потребности. В много ситуации ще се почувствувате лидери, готови за доминиране във всяко положение! Ще постигнете мечтаното спокойствие на работното място. Днес много от вас ще планират предстоящо пътуване, благодарение на което ще се насладите на пълноценен отдих.

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

С настъпването на седмицата за вас ще се създадат редица благоприятни условия за развитие в професионалната сфера. Днес се концентрирайте  в работата. Не се отнасяйте лекомислено към възникналите проблеми и изпитания. Бъдете търпеливи и много целенасочени. Овладейте посоката на мислите си, тъй като е възможно да сте запланували едно, а да се получи съвсем друго. 

 

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Днес ще сте изпълнени с желание бързо да свършите целесъобразните задачи от работната си сфера. Може да проявите леко раздразнение, предвид разочарованието ви от близък приятел. Бъдете внимателни с колеги в работа, не се предоверявайте. Не давайте израз на неудовлетворение, дори ако трябва да наложите по-строг контрол над себе си - вие умеете да проявявате артистичност.

 

РАК 22.06 - 23.07

Днес следвайте стриктно предварителните си планове, за да успеете да изпълните текущите си делови и лични задължения. Препоръчително е да отделите достатъчно време, което да посветите на себе си и на любимите си занимания. Няма да ви липсват и идеи за приятни моменти. Бъдете търпеливи и не прибързвайте. Обадете се на близките си или по-добре направо им отидете на гости. 

 

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Днес може да експериментирате със задачите си. За много от тях има необходимост от промяна или най-малко пренасочване! Постарайте се да бъдете достатъчно съобразителни, ако възнамерявате да предприемете определена промяна в живота си. Ако разчитате на себе си, изгледите са за доста благоприятен ден!

 

ДЕВА 24.08 – 23.09

За много от вас този ден носи приключения, дори неочаквани поврати на съдбата. В работата покажете стриктност. Бъдете по-упорити и последователни. Днес нещата ще ви се случват от само себе си. Денят е благоприятен за любовните ви отношения и предимно стабилизиране на чувствата. Някои ще помислят върху едно романтично предложение, особено с подходяща компания за вечерта.

 

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Днес се доверете  на своята вътрешна интуиция, която няма да ви подведе. Съсредоточете усилията си за изграждане на атмосфера на взаимно доверие и зачитане на личното мнение на работното място. Много благоприятен, активен ден за лични отношения, обсъждане на актуални ситуации и срещи с важни хора. С позитивна нагласа приемайте новите възможности, предоставени ви от съдбата.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Днес се очертава активен на емоции ден, подходящ да покажете способностите си, заедно с предпочитанията. Смело се изправете срещу предизвикателствата и така нещата няма да останат само на думи. Общуването с любимия човек ви носи радост. Не се притеснявайте от предизвикателствата, вие уверено доказвате себе си и това ви държи на крачка пред другите.

СТРЕЛЕЦ  23.11 – 21.12

Днес се съсредоточете върху инициативите, благодарение на които може да реализирате проектите си и заедно с това да си гарантирате стабилност в материално отношение.  Моментът е благоприятен да предприемете конкретни промени в живота си. Направете цялостна равносметка на изминалото, за да знаете как да се справите с това, което ви предстои оттук нататък.

 

КОЗИРОГ 22.12 - 20.01

Добро предложение за съществена промяна в живота ще ви зареди с енергия и смисъл на амбициите! Някои ще приемат възможността за обвързване с любимия човек. Комбинирайте съчетанията на полезното за вас с приятното. По - различен начин погледнете към околните, като този път не им позволявайте да определят правилата ви държание и действия.

 

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Изпълнени сте с енергия, която влияе на всичките ви ангажименти и ги довежда по ползотворен финал или най-малко до напредък. Постарайте се да отделите време за любимо занимание или за хоби, с което релаксирате пълноценно. Не поставяйте условия на близките си, защото това може да доведе до конфликтни положения.

 

РИБИ 20.02 – 20.03

В първия работен ден на мнозина им предстои да заложат основите на някакви бъдещи проекти. Това ще изисква далновидност, умение да се пресметнат всички рискове и да се планират собствените действия с няколко крачки напред. При това заради текущи и набелязани ангажименти ще се наложи да се направят немалко планови и неочаквани пътувания.

Станете почитател на Класа