Защо костюмите на Юксел Кадриев се пукат по шевовете?

Юксел Кадриев удари личен рекорд по килограми! От известно време водещият пълнее без мярка и вече тежи над 110 килограма. „Костюмите му са тесни, пукат се по шевовете! А се е и състарил", коментира познат на Кадриев, цитиран в новия брой на в. "ШОУ". Версиите в публичното пространство за рязкото напълняване на Юксел са много – според някои от тях водещият е изпаднал в тежка депресия, залитал често към алкохола, не спирал и да се тъпче с храна в паузите между новинарските емисии. Водел нездравословен начин на живот и почти не слизал от колата си – дори когато отскачал само за кутия цигари.

Наскоро и бившата му съпруга Бонка Георгиева се омъжи повторно и от месеци живее в Сърбия с новата си любов. Това също наляло масло в огъня. „Хубав мъж, добре сложен, пък така да се запусне", ядосват се и разочаровани от промяната на телевизионера девойки из интернет форуми.

Любопитен момент е, че в средата на годината след непрестанни укори и критики за външния си вид Кадриев се подложил на зверска диета. Колегите му споделят, че по цял ден не слагал нищо в устата, разхождал се само с шишета с фреш в ръка. Режимът обаче му подействал изтощаващо – появили се сенки под очите му, придобил болнав вид. След като я прекратил, бързо върнал и малкото изгубени килограми.

Станете почитател на Класа