Дневен хороскоп - 15 декември

ОВЕН 21.03 - 20.04

Днес, мнозинството от вас са се насочили към изчерпателни задачи за реализирането им в желаните посоки! Влагате твърде много енергия в ангажиментите към близките си, и в очакване на крайния резултат сте готови на оптимална помощ. Понякога, смисъла на цикличното ви усърдие е просто следването на пътя, зададен от душа и сърце, а не насила. Има вероятност, домашните ви да прекалят с изискванията си - не спорете, но и не се поддавайте на доминиране?! Бъдете фокусирани и всеотдайни, но се ценете и не пропускайте красивите неща в живота! Създайте си сами един наситен на удоволствия ден, с изворно отдадена любов! За потенциала на седмицата е важно "какво" ще сторите?!

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Всеотдаен и за повечето, това е хубав и дългоочакван на слънчеви за душата ви случки ден! Покровителствани сте от енергията на любовта и хармонията, а това ви дава шанс на пълноценна работа, а и романтичен отдих, сами или с определени, любими на сърцето ви хора! Една голяма част от вас, ще последват поканата от влиятелна личност и ще се почувстват по много уютен начин: ухажвани, поласкани и предпочетени в компанията. Притежавате дар слово, умение да виждате красивото, да правите подходящите комплименти, да общувате стилно и това ще изиграе сериозна роля към дневните ви бонуси, определено заслужени! Изяснете позициите с любовта си - време е!

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Голяма част от вас са доста чувствителни днес и объркани в службата си и настоящата връзка - не е ли време да си изясните очакваните параметри и на двете места?! Проблемът е, че възприемате света твърде философски и идеализирате хора, което от една страна е прекрасно, но от друга може да ви накара да се дезорганизирате и оставите днешните ангажименти за неизвестно отлагане. Постарайте се да придвижите задълженията си, за да ви остане вечерта за предпочитани удоволствия. Или просто съчетайте онзи хубав баланс на полезното с приятно. Поговорете с партньора за взаимните си очаквания и надежди - създайте си планове!

РАК 22.06 - 23.07

Достатъчна мотивацията имате за работа, отдаване на любими хора, с цел разтоварване и забавления! Усещате ясно вътрешната си енергия, докъде можете да я използвате и кому да я дарите?! Може да се появят някои напрегнати ситуации, които да осуетят плановете, но ги приемете като предизвикателство или значим урок, като сценарий за който не знаете. Просто изхвърлете страховете и правете каквото трябва, с признателност към хубавите мигове! Откъдето и да погледнете, днес от вас зависи перфектната кондиция, но преди всичко оправете онова, което ви тежи в любовта - или се опитайте да разберете водещата поука! Беден е взелият от вас, а само времето е съдник!

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Покажете решителност и самоувереност! Преследващите интересите си от вас, лесно ще вдъхновят другите за различни неща, а над самите себе си можете ли да доминирате или да се управлявате?! Ден за позитивен старт на дела и забавно общуване, а колко от вас са готови за приключения, на които да са себе си, без редовните съобразителни компромиси с останалите! Ако няма с кого да споделите очакванията си в романтичен вариант, на кого да разкажете и кого да впечатлите - не бива и със случайни хора. Препоръчително е да се поглезите сами. Определете моментите за връзка с висшата ви същност! Не анализирайте, не се товарете излишно - отпуснете се и докоснете същината си!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Работата ви товари и това не е амплоато, което искате и затова сериозно ще се замислите?! В настоящем, много от вас силно ще се влияят от емоциите на околните и това може сериозно да попречи на преките им задължения?! Не бива да попадате пред бариерата на доброто приятелство и хармония с близките си! Опитайте да се усамотите и да не се превръщате в прекалени анализатори на случващото се, защото това наистина би ви натоварило повече или направо депресирало. Каквато и равносметка да си правите, нека тя да е с размисъла докъде бихте искали да стигнете в любовните отношения и какво сте готови да губите?! Има ситуации, които изискват значителна съсредоточеност, не ги подминавайте!

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Мислете обективно върху обстоятелствата и променете държанието си към хората, които истински ви обичат! Опитайте да сте любвеобилни и изразно благодарни, като изцяло замените претенциите си със смирение, а това поведение е важен изпит пред Вселената?! Ще сте безкрайно магнетични и това може да ви подтикне да направите неща, които ще изумят самите вас! Вярвайте в доброто начало на хората и общувайте с такива личности, които ще ви помогнат по-обнадеждено да приемете някои проблеми. Защитете любовта си и бъдете последователни в убежденията! Обмислете една вечерна покана - не толкова забавна, но помага да преследвате интереса си!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Днес ще компенсирате пропуските от изминалата седмица, изразени със задълженията, служебни ангажименти и същевременно: работа по битовите ви необходимости, реда в дома - все неща отегчителни за повечето хора, но доставящи ви някакво особено удовлетворение и спокойствие на значимост пред близките ви! Старанието и умението да организирате, да подреждате, да видите реда след целия хаос наоколо - не е ли това, което ви дава сигурност, че сте на правилния път и съумявате да изпълните приоритетите си?! Някои от вас ще имат повод да проявяват щедра кулинария, което не е изненада за околните - дарявате им топлина и обич! Вечерта е с интересни хора от обкръжението, само че предварително изяснете компанията!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Имате възможност да отстоите намеренията си, без много да му мислите - подкрепени сте от интуицията! Днес, преобладаващата част са просто щастливци! Очакват ви разходки до любими места, макар и в крайна сметка, за определени това да се ограничи с приятна работа, шопинг или релакс пред монитора! Не се отнасяйте прекалено в планове за бъдещи лични изживявания, защото и сами не сте решили с кого в мечтите си ги свързвате?! Бъдете повече загрижени с преките си задължения, отделете им време и вложете старание. Няма да ви е трудно да приключите набързо. През вечерта бъдете домакини и ще събудите много от позабравените чувства на любимия човек - бъдете усмихнати!

КОЗИРОГ 22.12 -20.01

Бъдете стремителни и амбициозни, като изявите артистичната си природа и в процес на комуникация заявете с предпазлив подход интересите си?! Днес активно участвате в движението на събитията, дали е чрез дистанционно направление, от място или са някакви внедрени мисли и съвети към околните. Вие си знаете, важното е нещата да се развиват в позитивна насока и да се чувствате удовлетворени от всяка предприета към делата ви стъпка! Лидерските ви качества помагат да си отдъхнете по ваш начин. Имайте предвид, че може да ви дойдат неочаквани гости, така че бъдете готови да ви познаят в слънчева светлина! Вечерта обвийте с воала на любовта, отпуснете се от размислите и се отдайте на приятни емоции!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Не се въздържайте от споделяне на предпочитания и чувства, защото сте под закрила на планетите - интуицията също ви подсказва увереност в решенията и при вас ще липсват колебания! Прекрасен ден за бляскави отношения, за разкошно общуване с колеги и партньорите: ден за изява на организаторските ви качества, дори това да е обикновен купон или спонтанна приятелска раздумка! От вас зависи доколко ще се възползувате?! Позволете на любовта да изпълни живота ви, дори да е в най-странния си вид. Дайте обич на дете, природа, животно или любим човек. Усмихвайте се, дарете нежност и топлина, правете добрини и ще се изпълните със сили и много позитивна, градивна енергия!

РИБИ 20.02 - 20.03

Отнасяйте се открито към предизвикателствата, след като търсите смислените поуки?! Дневните общувания ще ви учат на много специфични делови отношения, преди всичко да защитавате позициите си и да не изисквате съпричастност там, където не сте я получавали! За някои семейна или като цяло близката обстановка ще са доста необичайни днес?! Не се оставяйте да ви доминират в плановете и идеите, защото много от вас ще почнат освежително "почистване" на контактите си! Повечето, искат промяна и извършват козметични процедури. Красота ви заобикаля във всички посоки, съчетана с изпълваща съзнанието ви любов - изцяло споделена за някои, а за други е на хоризонта!

Станете почитател на Класа