Транссексуалният Бюлент Ерсой се чуди какъв е този Азис

Фолк идолът на България Азис обяви в Турция, че голямата му мечта е да изпее дуетна песен с мега звездата на комшиите Бюлент Ерсой. Това Васко обявил по време на концерт в Бурса пред местни журналисти, съобщава rodopi24. През уикенда в тримилионния град участие имала и Бюлент Ерсой и местните журналисти я попитали какво мисли за предложението на Азис да направят дует.

„Да ме прощава, но не го познавам. Може и да е мой пропуск. Досега съм пяла заедно само с Таркан. За друг дует не съм мислила", заявила транссексуалната Бюлент Ерсой, която повече от 30 години е мега звезда в Турция заради уникалния си глас. Смятана е за един от най-богатите представители на шоу бизнеса в Европа, а тоалетите й и бижутата й са от най-скъпите в света.

Бюлент Ерсой не крие, че си е позволявала да се качи на частния си самолет, за да ... пие кафе в Милано.

От 30 години Бюлент Ерсой е звезда на турската попсцена, а имиджът й не пострада дори и след смяната на пола: от мъж на жена. Бюлент Ерсой продължи да бъде обичана от публиката дори и след осемгодишна забрана да се появява на сцената, наложена й от военната диктатура през 1980-та година.

Точно обратно, мнозина почитат поп-певицата най-вече заради мъжеството й да казва онова, което мисли, без да се съобразява със забрани и табута. Певицата беше омъжена за няколко месеца за участник в турският музикален риалити формат „Pop star". Разликата във възрастта им бе повече от 30 години./БЛИЦ

Станете почитател на Класа