Дневен хороскоп - 7 декември

ОВЕН 21.03 - 20.04

Афирмация: "Следвам позитивните си мисли, които са път към амбициите ми!" Определете този ден за истинско преследване на целите! Не очаквайте много от обещанията, дадени ви от близки и приятели?! Денят е дуалистично построен на разминавания и забавяне избора на приоритети, затова е най-добре да предпочетете съобразяване със себе си, за да не се сърдите на никому. И каквото трябва да направите - свършете го сами, въпреки преумората, която може да премахнете с повече сън, забавни моменти и вечерен релакс, в компанията на добри хора! Не употребявайте артистичност в контактите!

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Афирмация: "Избирам целесъобразно да вървя напред!" Контролирайте думите си и не давайте повод за излишни подозрения - такива ще има, но от вас зависи как ще ги надмогнете?! Днес е много странно как ще изпаднете в откровения, които при други обстоятелства не бихте направили, а в настоящем дори ще се стреснете от собствената си дързост?! Имате повод да се държите различно и това ще накара заобикалящите да ви гледат с повече уважение, уверили се в промяната на поведението ви и края на компромисите. Доизяснете причинните ситуации в личните си моменти!

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Афирмация: "Убедително следвам принципите си, които са трамплин към контактите!" Отдайте се на пространствен анализ за ситуациите напоследък?! Налага се да преосмислите личните си неща, но правилните решения зависят от готовността ви за дистанция от някои противоречиви на възприятието ви емоции?! За мнозинството, дневните срещи подканят към флиртове и забавления от общ характер - опитайте се да се веселите без страничен ангажимент. Отнасяйте се внимателно към предложения за стартов бизнес - опциите там са преувеличени, интересни, но и странни!

РАК 22.06 - 23.07

Афирмация: "Доверявам се на правилната си интуиция и преди всичко вярвам в себе си!" Не се обвинявайте за нищо, нещата са такива, каквито е нужно да бъдат! Денят е подходящ за много сериозен размисъл по отношение на ваши грешки, в резултат на прибързана неотдавна реакция?! Не допускайте да се намесват приятели и близки със съвети, които не сте искали или пък не е нужно съобразяване! Сами, проявете повече разум и се доверете на сърцето си - едва ли някой може да разбере какво се случва там?! Изпълнени сте със сантиментални емоции и те ви помагат в преоткриване на любовта!

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Афирмация: "Съобразявам се с личните си ангажименти и се опитвам да разбера обстоятелствата!" Оценете всеки миг, а днес има какво да се желае?! Насочвайте живота си в желаната от вас посока, като за това е необходимо да правите умерени компромиси, позволяващи позитивно самочувствие! Подкрепени сте с много силна дневна защита, която активира любовния ви статус и заедно с тази слънчева еманация от чувства: внимавайте да не се увличате в еуфорични планове, част от тях са просто напразни илюзии. Стремете се да бъдете над нещата, с които в възможно да ви осуетяват близките!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Афирмация: "Обмислям постъпките си, обичам и действам позитивно!" Не се отдавайте на деградивни емоции - не си причинявайте странни убеждения?! Изглеждате умислени, почти тъжни и безпътни, особено в личния си статус! Дори на някои от вас им се иска да се дистанцират от дневните си наложителни задачи и да се усамотят, отдадени на равносметка?! Определено сте поизморени, ала дневните знаци ще ви предоставят смислени уверения, че по никакъв начин не бива да се предавате на водещи спонтанни мисли. Обичани сте, но това едва ли е достатъчен повод за спокойствие! Любимите хора ви поднасят чувствена изненада!

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Афирмация: "Намирам поводи за отлично самочувствие!" Днес се отдайте на ползотворна отмора, умеете го. Организирайте си прекрасна възможност, с кулинарни изненади и зарадвайте близки и приятели?! Благоприятен ден за общуване и за определяне на доминиращите предстоящи планове! Обзема ви градивно настроение, резултирано от известни, целенасочени факти за разширение на работа, очертаващи се финансови попълнения и домашно преустройство. Въздържайте се само от дръзки решения и обещания - мислете повече?! На хоризонта - емоционално развитие на връзката ви и изразителна решителност!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Афирмация: "Вярвам в собствените си убеждения и намирам начин да ги притворя в идеи!" Задават се доста емоционални противоречия, за които не си заслужава да се напрягате?! Систематизирайте предстоящите си планове! През деня ще се наложи да премисляте двете крайности на всяка ситуация, тъй като обстоятелствата променят мнението ви, а и се съобразявате с близки?! Въодушевени сте да свършите рутинните ангажименти и това е добре: постарайте да бъдете последователни, като обмислите всяко решение и едва тогава преминете към действия, а после вече следващите задачи. Вечерта е с копнежен релакс!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Афирмация: "Вярвам в себе си и се отнасям с благодарност към Вселената!" Някои от опитите ви за работна хармония и днес, ще се окажат повече от успешни! Ще се уверите, че за всяко инициативно попадение е необходимо полезно време за реализация?! Денят е на баланс и красиви емоции, като за повечето ще е валиден за изглаждане на взаимоотношения с близки и приятели. Загърбете дочутите дребнави спорове, дори и да са част от минало - с времето тази интрига е останала помежду ви: игнорирайте недоразумението и ще видите налице ползотворните резултати. Безбрежни сте към здравето си: помислите за него и го подкрепете?!

КОЗИРОГ 22.12 -20.01

Афирмация: "Излъчвам изворна любов, която е стимул за мислите ми към успеха!" Много от ангажиментите ви се нуждаят от странична подкрепа, приемете помощта и не обсъждайте "дали е трябвало"?! Бъдете сигурни, че имате попътен вятър днес! Около вас кипи живот с предложения за подобряване на статуса - ще се стрелкат различни хора и събития - от вас зависи да ги подберете по интуиция?! Това положение изненадващо ще ви хареса, защото ще повдигне тонуса и ще се почувствувате значимо предпочетени, заредени с градивна енергия. Единствено спорно е самочувствието ви - излишно е да го доказвате, щом го притежавате!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Афирмация: "Избирам да действам по целенасочените си дела!" Освен отдадените мисли за работата, помислете и за себе си, заслужавате да бъдете в добра компания - почувствали се предпочетени от близките същества! Малката дневна разнопосочност не бива да ви отчайва и предава, не се ядосвайте и не изпадайте в паника - отморете се с любими занимания! За някои се предоставя предложение в обкръжението за отдих и събиране на сили. Не навлизайте в спорове и доказване на лични възгледи и позиции, относно личните неща! Съсредоточете се към нови идеи, следващи от приятелска среща със завладяващи емоции!

РИБИ 20.02 - 20.03

Афирмация: "През днешния уикенд съм извор от идеи, които съзидателно отработвам!" Насочете вниманието си към онези пропуснати моменти, които се нуждаят от повече актуална изява в посоката си?! Богатото ви въображение е съществена част от настоящето, което ви спомага за насочена положителна промяна! Постарайте се да излъчите добрината и увереността на решителните действия, така шанса предстои да застане на ваша страна. Намерете време за едно мило отношение към ваш близък, а защо не и в любовта! Заложете и на активното движение - това ще ви презареди и тонизира с ентусиазъм, сили и жизнено лъчезарие!

Станете почитател на Класа