Любовницата на Маджо се размина на косъм с трагедията в Париж

Голямата любов на бизнесмена Младен Михалев-Маджо – Милкана Паунова, се отървала на косъм от трагедията в Париж. Това става ясно от поста й във Фейсбук. „Прибрах се в България, защото исках да празнувам именния си ден с близките и семейството. Благодаря на Бог, че се грижи за мен и детето ми! Само като си помисля, че имах идея да отида и на концерта на Ю-2 и ми става зле! Да знаете – има нещо свише, което е отговорно за нас и действията ни", написа Милкана, чийто апартамент е на пъпа на Париж, съвсем близо до състоялата се предни дни трагедия, пише "България днес".

Веднага под поста на красавицата последваха окуражителни думи от нейните приятелки Нора Милева, бившата голяма любов на Чочо Попйорданов, Адриана Тюркмен, вдовицата на покойния бизнесмен Фатих, Ирена Минев, жената на покойния Дмитрий Минев – Димата Руснака, и много други.

„Сънувах те преди два дни. Каза ми:"Тук съм, спокойно! Ти си мисли каквото искаш", написа една от добрите приятелки на Милкана.
Красавицата й отвръща, че е щастлива, защото Господ бди над нея и Мелина, дъщеря й.

„Заедно сме, слава Богу. За повече от 10 години никога не бях виждала Париж толкова ранен и уязвим, всичко затворено, улиците под обсада. Жалко. Ние специално трябва да имаме много сили и правилна политика оттук нататък, защото големи ветрове ще ни брулят", обяснява дълбокомислено Паунова пред приятелките си. /БЛИЦ

Станете почитател на Класа