Топ ченге в САЩ е роднина на ДесиСлава

Мариан, както е истинското му име, е чичо на детето на фолкпевицата ДесиСлава, а освен това е близък приятел с колежката й Глория и се е снимал в неин клип.

Когато още като малък пристига в САЩ, заедно с брат си Михаил държат заведение в Чикаго, където често гостуват български изпълнители. По този начин Мишо се запознава с фолкпевицата ДесиСлава, която впоследствие му ражда дете. Така ченгето Марио става чичо на Майки, който вече е 14 години, пише България днес.

"Много се гордеем с чичото на Майки", заяви емоционално ДесиСлава, след като изгледа историята на роднината си, разказана в поредицата "Българи от Америка" по Нова тв.

В същото време далеч не изпитва добри чувства към неговия брат и бивш неин мъж, който през годините й причинил ужасни страдания.

"От време на време ми забиваше по някой шамар, под предлог че знам защо. Друг път ми удряше по главата, защото съм била тъпа и проста селянка. Вечно бях в цицини и синини. Най-странното беше, че не осъзнавах, че това е физически тормоз. Смятах, че му е такъв характерът. Вечер ме пускаше да пея в заведенията, но преди да изляза, ме удряше с лакът в ребрата. Изкарваше ми въздуха и се смееше, като ми казваше: "Я да видя как ще пееш без въздух?!". Или: "Нека болката да ти напомня за мен и да не си мислиш за други мъже!". Целите ми ребра вечно бяха сини. Веднъж прекали, удари ме много лошо и реших да бягам", сподели в прочувствена изповед изпълнителката, която признава, че и сега не е в приятелски отношения с брата на полицая Марио.

Изпълнителката е запазила доброто си отношение към Марио и е щастлива от успехите му в Страната на неограничените възможности. Заради сериозно полицейско разследване, което провежда миналата година, той е отличен с наградата "Полицай на годината".

 

"Разработих една групировка, предимно пуерториканци, които се занимаваха с трафик на оръжия. Бях под прикритие. Представях се на два-три пъти като източноевропеец, който иска да купи оръжие за престъпните организации тук, които са източноевропейски, и понеже говоря български - славянски език, и пуерториканците се вързаха. Заловихме почти всички замесени в случая", разказва Вълков. Той обаче не иска да коментира в детайли за отношенията на брат му с певицата.

Марио е изключително близък с друга родна фолкпевица - Глория. Той се запознава с Галя, както сам я нарича, по време на гостуванията й в САЩ. Любопитното е, че се съгласява да участва неин клип, който е сниман преди 17 години. През 1998 г. в САЩ тя реализира видеото към песента "100% жена", а Марио има главна роля. Той се превъплъщава в неверния приятел на Глория, който я води на разходки, но в същото време си има и друга приятелка. Песента беше изключително хитова преди години, но тогава Марио още нямаше славата, на която се радва в България през последните дни.

 

 

Станете почитател на Класа