Дневен хороскоп - 30 септември

ОВЕН 21. 03 - 20. 04
Важно е да систематизирате собствените си намерения и да проявите търпимост към актуални факти, независещи от вашето поведение?! Не очаквайте много от обещанията, дадени ви от близки и приятели?! Денят е дуалистично построен на разминавания и забавяне избора на приоритети, затова е най - добре да предпочетете съобразяване със себе си, за да не се сърдите на никому. И каквото трябва да направите - свършете го сами, въпреки преумората и напрежението, които ще премахнете с вечерен релакс и приятна среща!
ТЕЛЕЦ 21. 04 - 21. 05
С изискан подход и толерантност, много от вас ще спечелят добри позиции сред колеги и приятели, поради благоразположението на планетарната подкрепа! Днес е много странно как ще изпаднете в откровения, които при други обстоятелства не бихте направили, а в настоящем дори ще се стреснете от собствената си дързост?! Имате повод да се държите различно и това ще накара заобикалящите да ви гледат с повече уважение, уверили се в промяната на поведението ви и края на компромисите. Поддържайте това ниво!
БЛИЗНАЦИ 22. 05 - 21. 06
Днес много внимателно подбирайте близките предложения и не давайте обещания преди да сте установили дали изобщо имате нужда от промяна?! Налага се да преосмислите личните си неща, но правилните решения зависят от готовността ви за дистанция от емоциите?! За мнозинството, дневните срещи подканят към флиртове и забавления от общ характер - опитайте се да се веселите без ангажимент или зависимост към някого. Отнасяйте се предпазливо и с оферта за стартов бизнес - опциите там са преувеличени!
РАК 22. 06 - 23. 07
Следвайте работните си ангажименти и подредете по значимост контактите си! Ще ви зарадва финансово предложение. Денят е подходящ и за много сериозен размисъл по отношение на ваши грешки, в резултат на прибързана неотдавна реакция спрямо скъп на сърето ви човек?! Не допускайте да се намесват приятели и близки със съвети, които не сте искали! Сами проявете повече разум и се доверете на интуицията си - едва ли някой разбира какво се случва там?! Изпълнени сте с романтични емоции и с тях преоткривате любовта!
ЛЪВ 23.07 – 23.08
Контролирайте свободно полетелите емоции, тъй като не бива да залагате прекалено много на догадки и предположения?! Насочвайте живота си в желаната от вас посока, а за това е необходимо да правите умерени компромиси, позволяващи позитивно самочувствие! Работата ви е на добро ниво! Подкрепени сте с много силна дневна защита, която активира любовния ви статус и заедно с тази слънчева еманация от чувства: внимавайте да не се увличате в еуфорични планове, част от тях са напразни илюзии.
ДЕВА 24.08 – 23.09
Една част от вас са се насочили към доминиращи съзнанието ви сантиментални мисли с близки спомени, но това може да ви дистанцира от работния процес?! Изглеждате умислени, почти тъжни и безпътни?! Дори на някои от вас им се иска да се дистанцират от дневните си наложителни задачи и да се усамотят?! Определено сте поизморени, ала съдбовните знаци ще ви предоставят смислени уверения, че по никакъв начин не бива да се предавате на водещи спонтанни идеи. Любимите хора ви поднасят приятна изненада!
ВЕЗНИ 24.09 - 23.10
Верни на себе си и на стремежите, няма да спрете пред предизвикателствата, а с още по - ярко усърдие ще следвате решителните си действия! Благоприятен ден за общуване и за определяне на доминиращите предстоящи планове! Обзема ви градивно настроение, резултирало от целенасочени факти за разширение на работа, очертаващи се финансови попълнения и домашно преустройство. Въздържайте се само от дръзки решения и обещания?! За повечето на хоризонта се задава емоционална връзка!
СКОРПИОН 24.10 – 22.11
Нищо няма да ви стъписа от актуалните планове, справяте се и с предизвикателствата, но това зависи от разчета на действията?! През деня ще се наложи да премисляте двете крайности на всяка ситуация, тъй като обстоятелствата променят мнението ви по няколко пъти?! Въодушевени сте да свършите рутинните ангажименти и това е добре: постарайте да бъдете последователни, като обмислите всяко решение и едва тогава преминете към действия, а после вече следващите задачи. Вечерен копнежен релакс!
СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12
Не бързайте да давате пример с работната си квалификация, проявете толерантност към колегите! Ще се уверите, че за всяко инициативно попадение е необходимо полезно време за реализация?! Денят е на баланс и хармония, като за повечето ще е валиден за изглаждане на взаимоотношения с близки и приятели. Някой - нещо е казал на някого и с времето тази интрига е останала помежду ви: загърбете недоразумението и ще видите налице ползотворните резултати. Безбрежни сте към имунната защита?!
КОЗИРОГ 22.12 -20.01
Организирайте приоритетните си задачи така, че да изглеждате подготвени за успехи! Бъдете сигурни, че имате попътен вятър днес! Около вас кипи живот с предложения за подобряване на статуса - ще се стрелкат различни хора и събития?! И това положение, изненадващо ще ви хареса, защото ще повдигне тонуса и ще се почувствувате значимо предпочетени, заредени с енергия.Радвате се и на финансови известия! Единствено спорна е любовта - излишна ревност и се оказва се, че не ви вярват, но това ще го балансирате?!
ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02
Не се дистанцирайте от дневните планове, а по - скоро си преразгледайте отново?! Малкият дневен застой не бива да ви отчайва и предава, не се ядосвайте и не изпадайте в паника! Временно явление е: дава ви се възможност да си отдъхнете и съберете сили за следващия успех. Не навлизайте в спорове и доказване на лични възгледи и позиции, относно ситуациите! Удачни ще са нови идеи, ала не ги споделяйте веднага. Съсредоточете се към креативни идеи и разнообразете напрежението с любима среща и завладяващи емоции!
РИБИ 20.02 - 20. 03
Целенасочени и принципни, във вас се възражда неотстъпчивото следване на работния интерес, като не са изключени финансови преговори и авансови договори?! Богатото ви въображение е съществена част от деня, което ви спомага за насочена положителна промяна! Постарайте се да излъчите добрината и увереността на решителните действия и шанса е на ваша страна. Намерете време за едно мило посещение при ваш близък! Заложете и на активното движение до предпочетени места и това ще ви тонизира с ентусиазъм и жизненост!

Станете почитател на Класа