Противник на Слави Трифонов с топ коментар в мрежата

 

Концертът на Слави Трифонов раздели народа на два полюса - едните в позиция на защитници, другите на върли противници. Защитниците не вярват как може да се говори против човек, обединил 70 000 души на едно място и накарал ги да запеят българския химн под дъжда. Противниците определят музиката на Слави и Ку-ку бенд като чалга, а публиката като ниско образована.

Това е един от топ коментарите против Слави Трифонов:

"Слави Трифонов е срам за себе си и за света. Не се учудвам, че е имало хиляди на подобието на концерт.

Той използва елементарна манипулация според общественото мнение за да го владее. Привидната му положителност и патриотичност е просто с цел да подържа своя и на СТАТУКВОТО рейтинг.

За да приведе във вид фалшивата си бунтовност и артистичност използва таланта, изкуството и идеите на всеки, но не и на себе си.

Никога не показа някакъв реален собствен талант в никаква област освен - присмиването, макар и за това да си има сценаристи. Целият му живот се дължи на другите и това, че бе готов да стане ТОП ХИТРЕЦА в областта на медийте. Той бе единствения готов на всичко за да лъже докрай! Себе си и всеки около него...

Не е никак случайно, че той бе този, който положи началото на ШОУменството в България. Той бе избран да бъде главното ЗОМБИ, което да източва мозъците и на последните оцелели след 25 години геноцид...

Бе му дадена възможността да оформи собствените си подръжници чрез продължителни години пропаганда на пошла основа и нито дори за миг следа от капка духовност, освен когато лицемерно не влезе в някоя църква по празници. Той обаче не разбира какво прави там.

Той никога не е разбирал нито един от по-философските си гости, колкото и малко да са те. Всичко, което е правил е да бъде шута, който отвлича вниманието на 2 милиона.

ДА много е добър в това ...но не мисля, че е за гордост."

- Анонимен

Редактор:

 

Станете почитател на Класа