Англичаните закъсаха със секса

Гражданите на Великобритания с огромна готовност разказват за интимния си живот, отколкото за доходите си. До този извод са стигнали авторите на едно от най-големите в света анонимни изследвания за сексуалния живот, пише "Индипендънт".
Изследователите от Унивеситетския колеж в Лондон са задали въпросите на 15 000 британци от двата пола и са стигнали до извода, че повечето респонденти – 97%, са готови да разказват на непознат човек за броя на сексуалните си партньори, за изневерите си и за заразяванията си с венерически болести.

Но в същото време темата за доходите им е забранена за тях. Едва 20% от запитаните са се съгласили да отговорят на въпроса каква е заплатата им. А на въпроса какъв е общия им семеен доход не е отговорил почти никой.

„Повечето хора се чувстваха разкрепостени почти веднага след началото на интервюто. На тях много им харесва да разговарят с непознат човек за секс. Много подробно описват връзките си и партньорите си, но отказаха да ни съобщят само едно – колко печелят", заявява един от авторите на изследването Соазиг Клифтън.

Освен това учените са установили, че британките имат средно по четирима любовника в живота си – два пъти повече, отколкото са имали жените през 1990 г., участвали в същото изследване.

Но любовниците им са по-малко, отколкото на мъжете, които имат поне по 6 любовници в живота си. Въпреки увеличената бройка на любовниците, през последните 20 години британците са започнали да правят средно по-малко секс – по три вместо по пет пъти в месеца. /БЛИЦ

Станете почитател на Класа