Дневен хороскоп - 28 август

ОВЕН 21. 03 - 20. 04

Днес е един много градивен ден за релакс. Организирайте се и си починете, както ви харесва. Много благоприятен ден за лични отношения, пътувания и срещи с приятели. Възможно е да се срещнете и с човек, който да ви разкрие неща от живота, за които не сте предполагали, че съществуват. Ще се зарадвате на истински и неподправени чувства, споделени ви от любимия човек.

ТЕЛЕЦ 21. 04 - 21. 05

Много благоприятен ден за лични отношения, пътувания и срещи в предпочетената ви насока! Възможно е да се срещнете и с човек, който да ви разкрие неща от живота, за които не сте предполагали, че съществуват. Не се дистанцирайте от моментите за релакс. Очакват ви значими лични срещи. Не е изключено в част от деня да се занимаете с проблеми на своите близки и семейство.

БЛИЗНАЦИ 22. 05 - 21. 06
През днешния съботен ден ще имате възможност да направите равносметка на отминали събития както от делови,така и от личен характер. На повечето от вас ще им се позволи да разберат важни истини. Може да проявите леко раздразнение, предвид разочарованието ви от приятелството. Съществува вероятност от разправии с половинката. Вашата категоричност може да предизвика тяхното неодобрение, но проявете повече такт и дипломатичност.

РАК 22. 06 - 23. 07

Един романтичен на общуване ден, няма да липсват и приятни моменти. Мнозинството от вас придобиват увереност, показвайки на хората, какво и как трябва да се прави. Може да ви се прииска да смените обстановката и да посетите някое романтично място с любимия човек. днес не пренебрегвайте интуицията си.

ЛЪВ 23.07 – 23.08

През почивните дни се отпуснете и се отдайте на това, за което обикновено не ви остава достатъчно време – на забавления и на интересите си. Постарайте се да посрещате с ентусиазъм предложенията, които ви отправя интимната ви половинка. Постарайте се да обмислите делата, с които ще се заемете в най-скоро време, за да успеете адекватно да посрещате предизвикателствата.
ДЕВА 24.08 – 23.09

За много този ден носи приключения, дори неочаквани поврати. Денят е благоприятен за любовните ви отношения и предимно стабилизиране на чувствата! Опитайте да разрешите някои стари конфликти, съществуващи в дома ви. Помислете върху едно романтично предложение, особено с подходяща компания за вечерта.

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Подредете приоритетите си, за да може и да си отпочинете! Денят е подходящ за приятни пътувания.Обмисляйте подробно всичките си решения, дори онези, които принципно ви изглеждат незначителни. Настроението ви е оптимистично, но сте податливи на внушение. Преценявайте изказванията и обмисляйте реакциите си.
СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Днес се очертава активен на емоции ден, подходящ да покажете способностите си! Смело се изправете срещу предизвикателствата и така нещата няма да останат само на думи. От стремителната ви упоритост зависи навреме да свършите започнатото! Много от вас ще преговарят с половинката си за скорошен релакс, като ще искат и засвидетелстване на любовта им.
СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Определете този ден за лично хоби. През този ден ще се потопите в доста размисли по отношение на личен живот и многократно стигате до решението, че е нужно нещо да промените, но ви липсва достатъчно смелост. Ще имате възможност да реализирате доста планувани ангажименти. Отделете време за дома и семейството си.
КОЗИРОГ 22.12 -20.01
Днешния почивен ден ще е благоприятен за преоткриване на позабравени занимания и творчески планове, изпълнени с възможности за реализация! На мнозинството ще им се струва, че са затрупани с различни задължения. Днес всичко, с което се захванете ви се отдава с лекота.Ще може да излезете с чест дори и от заплетените ситуации,в които изпадате.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02
През почивните дни ще се открие възможност да постигнете желаното в личен план. Добре е да степенувате ангажиментите си по важност, за да разполагате с достатъчно време за пълноценен отдих и за развлечения. Съобразете се с личните си желания, като отделите достатъчно време за разпускане и за удоволствия, за които обикновено не ви остава време.

РИБИ 20. 02 - 20. 03

Опитайте се да разтоварите умората. За много от вас са възможни планувани пътувания и запомнящи се нови впечатления, озарени с любов. Опитайте се да подходите разумно към изпълнението на текущите си ангажименти. Толерантното отношение в любовта ще ви помогне да изгладите някои несъответствия в характерите ви с интимната половинка.

Станете почитател на Класа