Студентка от Сараево: Спя с възрастни мъже, за да си платя обучението

Студентка от университета в Сараево си плаща таксите за обучение и си осигурява живота в града с пари, които печели като проститутка, пише vecer.mk. Историята на Шала започва, когато разбрала, че няма достатъчно пари, за да се запише в избрания факултет.
Тя се оплакала на приятели, а те я посъветвали – с твоята красота ще спечелиш лесни пари. И тя без много мислене, решила да се възползва от тялото си. „Първият ми клиент беше мъж на години, затова в началото ми беше неудобно. Когато обаче всичко приключи и си направих сметката ,видях, че с трима такива клиенти ще получа средната за страната заплата", признава Шала.

25-годишната студентка твърди, че получава на вече по 150 евро, но не мисли това да й стане професия за цял живот. Затова не работи пряко с клиентите си, а чрез посредник. Сред нейните фенове има политици, бизнесмени и известни публични личности.

„Не съм единствената, която плаща образованието си по този начин. За съжаление, много момичета са принудени да го правят. Но родителите и приятелите ми нищо не знаят", допълва тя.

Шала разказва, че в работата й като проститутка има и рискове. Например веднъж, като отишла при клиент, в стаята му имало още един мъж и поискали от нея да участва в тройка. Момичето отказало и започнало да плаче и да се моли да я пуснат. Накрая те се смилили и я освободили. /БЛИЦ

Станете почитател на Класа