Истинските телефонни секс истории

 

"Миналата нощ получих най-обезпокоителното обаждане от много време насам. Мъжът от другата страна на линията се застреля". Това разказва операторка на секс телефон, която прекарва дните си в инвалидна количка. Нейната история и тази на колежките й е разказана в книгата на артиста и фотограф Филип Толедано - "Phonesex", пише "Daily Beast".

В нея над 20 жени споделят преживяванията си като оператори на секс телефон. "Не можеш да сбъркаш звука от огнестрелно оръжие. Последва тежък тропот от падане на труп на пода. Такива неща винаги ме плашат", продължава разказа си една от героините на Толедано.

Това не е стандартната история, която очаквате от операторка на секс телефон, особено след като професията й предполага, че клиентите ще разиграят най-дивите си сексуални фантазии, без страх или укор.

Ще си кажете, че обаждането е бягство от стреса и напрежението на ежедневието, удоволствие, а не удобен момент да отнемеш собствения си живот. Същата тази жена обаче е ставала свидетел на 3 самоубийства "по жицата". Чувала е и изповеди за кръвосмесително сексуално насилие.

Самоубийствата далеч не са най-мрачните признания във "Phonesex". Други служителки на секс линиите са получавали обаждания, в които отсрещната страна иска да чуе жени със супер сили, да ги смали до размера на тампон, да доминира емоционално над тях.

Брюнетка на 20-30 г. разказва на Толедано как неин клиент на име Гари гледал шоуто "World's Strongest Woman", когато й се обаждал. За да се "внедри" във фантазиите му, тя често казвала, че може да повдигне мотоциклет с една ръка.

Гари искал тя да вдигне "маздата" на приятелката му. "На част от мен тези разговори ще й липсват", признава секс операторката.

Други клиенти предпочитат жени, които да доминират и да държат нещата под контрол. Млада дама с бледа кожа, черни коси и червено червило разказва в книгата как нейните "почитатели" обичат да бъдат наричани "измет".

"За някои хора това е странно, за други е каприз. Намирам, че повечето от моите редовни клиенти са сериозно обвързани с мен, дори пристрастяващо. Аз съм тази, при която идват за наказание, ако им се прииска. От мен се очакват инструкции и позволение. Аз съм като наркотик за тях", смята операторката.

Една от колежките й е 60-годишна, завършила е културна антропология в Колумбийския университет, има син на 25 г. Казва, че изкарва двойно повече от преди. "Аз съм като Шехерезада - ако не разказвам истории, които да впечатлят пашата, на сутринта ще ме убие", казва тя.

Най-смущаващата от всички истории била тази, в която мъж помолил секс оператор, също мъж, да спи с приятелката му. Във фантазиите му било намесено и бебето им. В такива случаи секс операторите приключват разговора.

Толедано споделя пред "Daily Beast", че операторите се захващат с тази работа, за да помогнат финансово на близките си или за да избягат от връзки, в които са били жертва на насилие.

"За да бъдеш оператор на секс телефон, трябва да бъдеш изключително умен и да имаш невероятно въображение", категоричен е Толедано. Той самият разкрива, че бил изненадан от разликата между собствената си представа за тези хора и реалния им образ.

"Трябва да имаш гъвкав ум.
Когато някой ти се обади, трябва да умееш да чуваш онова, което всъщност не ти казва. После трябва да създадеш малък достоверен свят в рамките на няколко минути. Нужни са особени умения, за да го постигнеш - най-вече интуитивност и съпричастност", разсъждава авторът на "Phonesex".

По думите му всякакви хора работят като оператори на секс телефон - студенти, майки, мъже. Една четвърт от хората, с които Толедано е разговарял, са представители на силния пол. Те са се научили на трикове, които им помагат в работата. Единият клати стола си така, че у обаждащия се се създава усещането, че скърца легло. Друг пък с два пръста е овладял почукване с мишката на компютъра, което звучи на клиентите като пенис, ударен в телефона.

"Впуснах се в това, без да зная какво да очаквам и аз със сигурност не очаквах това, което открих. Открих, че е наистина приятно да знаеш колко умни и креативни хора работят от другата страна на секс линията", казва авторът на "Phonesex" Филип Толедано.

Станете почитател на Класа