Дневен хороскоп - 17 август

ОВЕН 21.03 - 20.04

Пред вас днес е един чудесен ден, през който можете да докажете истинските си потребности. В много ситуации ще се почувствувате лидери, готови за доминиране във всяко положение! Ще постигнете мечтаното спокойствие на работното място. Справяте се успешно с вашите проблеми. Внимавайте с предизвикателните въпроси! Вечерта прекарайте в приятна компания!

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

С настъпването на седмицата за вас ще се създадат редица благоприятни условия за развитие в професионалната сфера. Днес се концентрирайте в работата. Не се отнасяйте лекомислено към възникналите проблеми и изпитания. Бъдете търпеливи и много целенасочени. Овладейте посоката на мислите си, тъй като е възможно да сте запланували едно, а да се получи съвсем друго.

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Днес ще сте изпълнени с желание бързо да свършите целесъобразните задачи от работната си сфера. Може да проявите леко раздразнение, предвид разочарованието ви от близък приятел. Бъдете внимателни с колеги в работа, не се предоверявайте. Не давайте израз на неудовлетворение, дори ако трябва да наложите по-строг контрол над себе си - вие умеете да проявявате артистичност.

РАК 22.06 - 23.07

Днес следвайте стриктно предварителните си планове, за да успеете да изпълните текущите си делови и лични задължения. Препоръчително е да отделите достатъчно време, което да посветите на себе си и на любимите си занимания. Няма да ви липсват и идеи за приятни моменти. Бъдете търпеливи и не прибързвайте. Обадете се на близките си или по-добре направо им отидете на гости.

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Ако разчитате на себе си, изгледите са за доста благоприятен ден! Неприятностите ви избягват и дори в някои лични отношения ще се чувствате галеници на съдбата. Денят е подходящ за научаване на информация и активизиране на творческия ви потенциал. Възможно е ново познанство, с което да погледнете на света от друга гледна точка. От вас зависи дали да допуснете този човек до живота си.

ДЕВА 24.08 – 23.09

За много от вас този ден носи приключения, дори неочаквани поврати на съдбата. В работата покажете стриктност. Бъдете по-упорити и последователни. Днес нещата ще ви се случват от само себе си. Денят е благоприятен за любовните ви отношения и предимно стабилизиране на чувствата. Някои ще помислят върху едно романтично предложение, особено с подходяща компания за вечерта.

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Днес се доверете на своята вътрешна интуиция, която няма да ви подведе. Съсредоточете усилията си за изграждане на атмосфера на взаимно доверие и зачитане на личното мнение на работното място. Много благоприятен, активен ден за лични отношения, обсъждане на актуални ситуации и срещи с важни хора. Ще се зарадвате на истински и неподправени чувства, споделени ви от любимия човек!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Днес се очертава активен на емоции ден, подходящ да покажете способностите си, заедно с предпочитанията. Смело се изправете срещу предизвикателствата и така нещата няма да останат само на думи. Общуването с любимия човек ви носи радост. Не се притеснявайте от предизвикателствата, вие уверено доказвате себе си и това ви държи на крачка пред другите.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Днес се съсредоточете върху инициативите, благодарение на които може да реализирате проектите си и заедно с това да си гарантирате стабилност в материално отношение. С позитивна нагласа приемайте новите възможности, предоставени ви от съдбата. Моментът е благоприятен да предприемете конкретни промени в живота си. Направете цялостна равносметка на изминалото, за да знаете как да се справите с това, което ви предстои оттук нататък.

КОЗИРОГ 22.12 - 20.0

Добро предложение за съществена промяна в живота ще ви зареди с енергия и смисъл на амбициите! Някои ще приемат възможността за обвързване с любимия човек. Комбинирайте съчетанията на полезното за вас с приятното. По - различен начин погледнете към околните, като този път не им позволявайте да определят правилата ви държание и действия! При много от вас са възможни големи финансови възможности, но действайте гъвкаво и предпазливо.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Изпълнени сте с енергия, която влияе на всичките ви ангажименти и ги довежда по ползотворен финал или най-малко до напредък. Постарайте се да отделите време за любимо занимание или за хоби, с което релаксирате пълноценно. Не поставяйте условия на близките си, защото това може да доведе до конфликтни положения. Близките ви хора са с вас и нещата се случват по подходящ и преди всичко удобен начин.

РИБИ 20.02 – 20.03

В първия работен ден на мнозина им предстои да заложат основите на някакви бъдещи проекти. Това ще изисква далновидност, умение да се пресметнат всички рискове и да се планират собствените действия с няколко крачки напред. При това заради текущи и набелязани ангажименти ще се наложи да се направят немалко планови и неочаквани пътувания.

Станете почитател на Класа