Дневен хороскоп - 10 август

ОВЕН 21.03 - 20.04

Девиз на деня: "ПРЕЦЕНЯВАМ И СЛЕДВАМ УБЕЖДЕНИЯТА СИ!" Може да експериментирате с някои от задачите си, над които сами определяте необходимостта от промяна или най-малко пренасочване! Опитайте да изпробвате силите си за доминиращи функции, но и да внимавате с поведението си да не нарушите моментните позитивни ситуации, предимно в домашен план! В спорове с приятели ще откриете разрешение на важен казус. Докажете своя професионализъм и защитавайте докрай финансовите си интереси. Взаимоотношенията с любовта са рисковани, ако се опитате да ги насочите към обвинения: затова се въздържайте! Слънчев релакс и настроение за повечето от вас! Съвет: Подкрепете една зараждаща се връзка - за повечето е вече факт!

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Девиз на деня: "СТРЕМИТЕЛНО ВЪРВЯ НАПРЕД!" Много градивен ден за релаксс, комуникации и защитни интереси! Възможност за договаряне на успешна сделка с недвижимост. Полагате начало на нови дейности, осъществяване на творчески проекти, а също така за достигане на известна жизнена ескалация. Добре е да срещнете с важна особа, която ще повлияе за някои решения в работата ви през идващата седмица, в насочващи връзки и предстоящо сътрудничество. Доказаното ви търпение е разновидност на енергиен потенциал към желанията: да промените всичко, което е свързано с любов, визия и значимостта на приоритетите! Съвет: Бъдете стилни и съобразителни, като избягвате конфликтните ситуации!

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Девиз на деня: "СЪОБРАЗЯВАМ СЕ СЪС СИТУАЦИИТЕ!" В настоящем ще се наложи да преобразувате голяма част от позициите си, с цел насочена промяна в делата! Ще ви се стори, че върху вас се е изсипала цялата отговорност на ангажиментите, но това е само временно напрежение. Организирайте добре задачите си и не щадете колективната помощ около вас?! Колкото и неотразими да са набелязаните ви постижения, днес просто помислете и за себе си?! Не бива да си губете времето в излишни лични контакти, по-скоро вижте реалността на обстоятелствата. Съвет: Внимавайте, някой от околните ви, ще се опита да манипулира дадено, преди време обещание!

РАК 22.06 - 23.07

Девиз на деня: "ПРИЕМАМ С ЛЮБОВ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ!" Стабилизирате отношения, които доскоро сте мислили за загубени?! Изяснете първопричините и ще установите, че там има намеса много "верен" покрай вас човек! Отстрани ви се радват и приемат за много значимо присъствие. Чувствата към любимия човек ще бъдат, както преди пламенни, а обятията на спомена - силни. Очаквайте и приятна изненада! Делово ще успеете в ситуация, за която не сте предполагали! Дерзайте, преодолявайте нови предели и условности. В този ден някои хора ще оценят по достойнство вашите усилия. Съвет: За приятните мигове не разчитайте на случайността, а трябва да извоювате правото си!

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Девиз на деня: "СЛЕДВАМ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА С РАЗБИРАНЕ!" Плановете не биха имали противоречив аспект, ако разчитате изцяло на себе си, като така игнорирате подвеждащите обстоятелства?! Помислете добре за евентуална промяна на работните условия през задаващата се седмица - вероятно имате актуална нужда от допълнителен ангажимент, с който да стабилизирате финансите! Не отлагайте разговорите с подходящите хора! За някои от вас, една среща с миналото ще се окаже изключително подходяща и благотворна. Вдъхновява ви стара любов, но там преразгледайте параметрите. Съвет: Раздавайте приемственост, чар, усмивки и изворна добрина към околните!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Девиз на деня: "ПРИЕМАМ СЪСРЕДОТОЧЕНО МАЛКИТЕ ЖЕСТОВЕ!" Много от вас ще са крайно мотивирани за начало на нови идеи и конспектирани финансови планове през седмицата! Поставяйте си цели, които могат да бъдат осъществени и не се опитвайте отчаяно да преследвате мечти, с които не бихте постигнали същия ефект! В любовта, очакванията ви спрямо интимната ви половинка могат да предизвикат недоволството. Опитайте се да проявите разбиране към демонстрираната чувствителност и навреме да контролирате спорните моменти и ситуации?! Изберете добър начин за отмора. Съвет: За повече увереност, днес проверявайте всичката информация до вас!

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Девиз на деня: "МИСЛЯ И ДЕЙСТВАМ ПОЗИТИВНО!" Изпълнени сте със защитна енергия, откъм всякакви проявления! В настоящем може да започнете доста от изоставените си задачи, да срещнете подходящи хора и да доведете плановете до стартово състояние на изпълнимост! Няма да имате много време за себе си, ще сте заети да доставяте внимание, грижи и радост на заобикалящите - това ви носи позитивни еманации. В резултат на някои ползотворни от страна на интереса ви и приятни изживявания, ще имате силна амбиция да вършите добро, без дори да се замислите за реванш! Стига да се доверите правилно на интуицията си?! Любовта също няма да ви подмине! Съвет: Сериозно помислете над приоритетите си?!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Девиз на деня: "СТАРАЯ СЕ ДА КОНТРОЛИРАМ ЕМОЦИИТЕ!" За преобладаващата част скорпионите, на моменти ще им е доста нервно и напрегнато, а това произтича от предоставени обещания, с които съвсем избирателно са се нагърбили! По този начин на прекалена всеотдайност, не си помагате. Просто се опитайте да бъдете концентрирани и да гледате на нещата от мащабния им спектър, като не бива и да скромничите за оказване помощ и на вас. Други от вас ще се занимаят с отдавна поставени, домашни проблеми, но се допитайте и до близките?! Съвет: Задължително се консултирайте със специалисти, ако се налага да правите избор за някои ваши лични задачи?!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Девиз на деня: "СЛЕДВАМ РЕАЛНИТЕ СИ ПОЗИЦИИ!" При анализ се питайте да съхраните принципите си и да оборите някои задали се спорове из служебните ситуации?! Чувате препоръки и наставления, които ще се окажат безпочвени и безрезултатни. Препоръчително е да запазите верността си към собствените представи за света, колкото и някои да се опитват да ви ги променят! Признанието и успеха ви са гарантирани, ако вашите постъпки се базират на обективната оценка върху случващото се. Релаксирайте подобаващо и си спомнете за някои любовни обещания пред себе си, като не допускате илюзии! Съвет: Прегледайте финансовите си задължения и прецизирайте приоритетите в шопинга!

КОЗИРОГ 22.12 - 20.01

Девиз на деня: "ТОЛЕРАНТНОСТТА МИ Е ВОДЕЩА!" Внимавайте с настоящите си мисли и действия?! В личните си по-специални задачи, дори отношението към любимия човек може да има непредсказуеми последици - повечето поучителни! В състояние на объркване можете да из­вършите противоречиви, суетни и неоправдани постъпки. Нека не ви трево­жат малките проблеми! Ако сте склонни сами да ги търсите във всички сфери на живота, вие просто разпилявате силите и средствата си, без да получавате очакваното удовлетворение. Възможна е поддръжка от покровители или заслужена материална придобивка! Защитете и пазете любовта си! Съвет: Не давайте повод на слабо познати хора да заемат съществено място в живота ви?!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Девиз на деня: "НАМИРАМ ТОЧНИТЕ МОМЕНТИ ПО ПОДХОДЯЩ НАЧИН!" Приливът на сили и динамичността на този ден, са определени от доста належащи проблеми, които не бива да отлагате?! Съществува вероятност за неочаквана и много изгодна към настоящето среща, благодарение на нея е възможна по-сериозна и като цяло добра посока за промяна на статуса в живота ви. Нужно ви е да преоцените ценностите си, предвид отношението към околните! Трябва да извикате на помощ умението си по прецизен начин да определяте тактиката на другите и тяхното слабо място! Съвет: Контролирайте дневните емоции, дори да са извън обсега на търпението!

РИБИ 20.02 - 20.03

Девиз на деня: "ИМАМ ПРАВИЛНА КООРДИНАЦИЯ!" Бъдете старателни и последователни в личен план, по посока организация! Употребете дипломатичност, такт и маниери в общуванията си и изслушвайте внимателно отсрещната страна. Днес можете да видите опция за някои от финансовите си мечти, и затова следете всички оферти, достигнали до вас чрез колеги и приятели! Подемът на енергия и увеличилата се емоционална сила ще даде възможност да доведете важните дела до края. Приоритет за успех ще има общуването ви с хората на ръководни позиции и търговска дейност! Развиват се възможностите на технологиите и това налага съобразяване с реалността! Леки спорове в любовта?! Съвет: Успокойте се, всичко е към търсената посока!

Станете почитател на Класа