Съпруга на мутра гази хора с трактор в спор за земя

Това е моментът, в който предполагаема „съпруга на мафията", въоръжена с пистолет, побесня и тръгна да гази хора с трактор, прегазвайки най-малко един от тези, които са се опитали да я спрат. Драматичната сцена се е разиграла пред къщата на местен магистрат в района Биджнор в индийския северен щат Ута Прадеш в рамките на лют спор за земя, прераснал в насилие. Кадрите показват момента, в който жената, облечена в лилаво, блъска жена с трактора и минава с тежката машина през краката й. Някак си жената успява да се изправи на краката си, след като е блъсната от трактора, на фона на писъците на останалите хора,

Видеото започва с това, как жената замахва с пръчка по трактора, след което машината я блъска и тя се озовава под нея. По информация на „Индия Таймс", членове на християнска общност са се опитали да попречат на жената да сгази с трактора тяхната реколта. Прегазената жена пък е получила сериозна травма.

Клипът показва как другите жени хвърлят яйца и камъни по трактора, докато той се движи към тях. Според изданието, спорът е за земя на християнската общност, а жената е съпруга на местен мафиот, занимаващ се със земя.

Полицията била извикана, но стражите на реда пристигнали едва след няколко часа. Нападателката с трактора е била отведена в местен полицейски участък.

Станете почитател на Класа