Дневен хороскоп - 21 юли

 

ОВЕН 21.03 - 20.04

В края на работната седмица не правете компромиси с принципите си, особено ако това по някакъв начин би изложило на риск деловата и материалната ви сигурност. За много от тях има необходимост от промяна или най-малко пренасочване. Може да изпробвате силите си за доминиращи функции, но и да внимавате с поведението си да не нарушите моментните позитивни ситуации, предимно в служебен план. 

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Предоставя ви се възможност за желани постижения - остава вие да организирате правилните си подходи! Днес е много градивен ден за вас. Възможност за успех при сделки или в работа. Полагате начало на нови дейности. Важна особа ще повлияе в работата ви, в насочващи връзки и сътрудничество. Доказаното ви търпение е разновидност на енергиен потенциал към намеренията. Бъдете искрени с половинката си.

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Днес интуицията ви ще ви отведевъв вярна посока! През този ден ще се наложи да преобразувате голяма част от позициите си! Организирайте добре задачите си през днешния ден. Не бива да си губете времето в излишни нерви, по-скоро вижте реалността на обстоятелствата и приложете там усърдие за нормализиране. 

РАК 22.06 - 23.07

Динамичността на този ден е определена от доста належащи проблеми, които не бива да отлагате. Съществува вероятност за неочаквана и много изгодна към настоящето комуникация, благодарение на нея е възможна добра  промяна в живота ви. Нужно ви е да преосмислите ценностите си, предвид отношението към околните и по-специално към любимия човек. Очакват ви приятни мигове с половинката, в романтична обстановка.

ЛЪВ 23.07 – 23.08

В края на седмицата успехът на предприетите от вас ходове на работното място до голяма степен ще зависи от готовността ви да проявите разбиране и търпеливост. Започвате този ден емоционално мотивирани да свършите доста неща, но първо подредете приоритетите си и така ще сте последователни. Някои ще помислят върху едно романтично предложение, особено с подходяща компания за вечерта.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Много от вас ще са крайно мотивирани за начало на нови идеи. В края на седмицата, поставяйте си цели, които могат да бъдат осъществени с добър подход. В любовта, надеждата ви спрямо интимната половинка може да са незадоволителни. Опитайте се да проявите разбиране към демонстрираната чувствителност и навреме да контролирате спорните моменти и ситуации!

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Днес организирайте работата си и изпълнявайте текущите си задължения, за да приключите по-скоро работните ангажименти за тази седмица. Отношенията ви с интимната половинка ще зависят изцяло от готовността ви да се справите със собствените си предразсъдъци и да превъзмогнете свръхочакванията си. Бъдете толерантни и търпеливи спрямо половинката си.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Следвайте твърдо избраната стратегия и не позволявайте да ви манипулират. Днес имате възможност да реализирате почти всичките си замисли. Бъдете обективни, за да не се разочаровате. Не се нагърбвайте с чужди задачи, които биха могли да ви тласнат в напрежение Вслушвайте се в мнението на близки хора, на които се доверявате. Имайте повече увереност в собствените си възможности.
СТРЕЛЕЦ  23.11 – 21.12

Днес следвам силните си амбиции и действайте според убежденията си! През този ден ще стабилизирате отношения, които доскоро сте мислили за загубени. В работа не спорете с колегите си. Очаква ви финансово поощрение за добре свършена работа. Колебаете се за избор в личен план, но този, който ви обича ще вземе инициативата в свои ръце .

КОЗИРОГ 22.12 - 20.01

Не отлагайте актуалните задачи! В работата специално и дори отношението към любимия човек може да имат непредсказуеми последици! В състояние на объркване можете да из­вършите противоречиви, суетни и неоправдани постъпки. Нека не ви трево­жат малките проблеми, помислете с кого сте постъпили нелоялно и сте сбъркали. Вечерта прекарайте в романттична обстановка с половинката си.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

За преобладаващата част от зодията, днес ще им е доста нервно и напрегнато, а това произтича от предоставени обещания, с които съвсем избирателно са се нагърбили! По този начин на прекалена всеотдайност, не си помагате, а си губите съзидателното време с неблагодарни хора и безполезни за вас действия. Просто се опитайте да бъдете концентрирани и да гледате на нещата от мащабния им спектър. Не бягайте от любовта.

РИБИ 20.02 - 20.03

Днес на работното място следвайте интуицията си. Не позволявайте собствените ви предпочитания и амбиции да се определят от външни обстоятелства. Препоръчително е да запазите верността си към собствените представи за света, колкото и някои да се опитват да ви ги променят. Признанието и успеха ви са гарантирани. Спомнете си за някои обещания към половинката ви и ги реализирайте.

Станете почитател на Класа