Дневен хороскоп - 20 юли

 

ОВЕН 21.03 - 20.04

През първия ден от новата седмица може да експериментирате със задачите си. Поставяйте си цели, които могат да бъдат осъществени с добър подход на приоритетите. Може да изпробвате силите си за доминиращи функции, но и да внимавате с поведението си да не нарушите моментните позитивни ситуации, предимно в служебен план. През днешния ден ще стабилизирате отношения, които доскоро сте мислили за загубени 

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Тази седмица ще ви донесе много положителни емоции, включително и за тези от вас, които вече не вярват в реализирането на желанията си. Мислете положително, предстоящите развития ще ви направят повече оптимисти за бъдещето. Овладейте служебните си ангажименти. Добрата стратегия и подход ще ви избавят от сложни обстоятелства, които ще са в резултат от грешки на заобикалящите.

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Не поставяйте условия на близките си, защото това може да доведе до конфликтни положения. Всичко може да е по вода, ако се въздържате от определяне на квалификации за нещата и не се опитвате да спорите за вече преодолени и приети в материален смисъл ситуации. Не обръщайте внимание и на стари интриги в работата, които ще напомнят за себе си, за да проверят лоялността ви и преди всичко издържливостта на взаимоотношенията. 

РАК 22.06 - 23.07

Днес се доверете  на своята вътрешна интуиция, която няма да ви подведе. По-голямата част от вас да не навлизат в подробности по отношение на личната си връзка, тъй като там има намеса на странични хора и много неправдиви недоразумения. Половинката ви е прекрасен човек. Запланувайте приятно вечерта си и се отдайте на прекрасните мигове за повече романтична атмосфера.

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Вероятно през този ден пред вас ще се разкрият много работни възможности за реализиране на мотивираната ви активност и това е резултат от многобройното ви старание напоследък. От вас зависи да се насочите към онова, което предизвиква настоящия ви интерес и безотказно да се следвате. Повечето ще получат дообра новина и настроението ви ще се подобри. Определени от вас ще имат съмнения с общуването си с любовта и то не без реално основание.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Не се стремете да бъдете на всяка цена перфекционисти, защото това ще ограничи действията. Постарайте се адекватно да посрещнете изненадите на работното място. Така няма да имате съществени проблеми. През целия ден лесно ще скъсявате дистанцията между вас и заобикалящите. Комуникативни,усмихнати и старателни, постигате набелязаните си цели и с по-голяма свобода на уменията си. 

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Днес ще сте изпълнени с желание бързо да свършите целесъобразните задачи от работната си сфера. Може да ви се наложи да нарушите малко принципите си и да направите ред компромиси. Лесно ще спечелите сърцето на любим човек. Посетете място със свежа атмосфера, заредете се с романтика и се усмихвайте.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Моментите в службата ще са градивни и успешни при положение, че не допуснете да ви доминират с непоискани съвети или пък близките да си наложат мнението. Някои от вас ще се принудят да се държат резервирано и това леко утежнява околната атмосфера, но притеснението е неоснователно. Във всичко, до най-малка подробност изяснявайте и стриктно защитавайте позициите си 

СТРЕЛЕЦ  23.11 

Всичко днес ше се случва  по план. Топлината на близките взаимоотношения ви действа доста отпускащо и за мнозинството ще е актуален принципа на дистанцираното поведение от всички съмнения и досегашни обвинения. Няма да липсват и изненади в личен план. Ще изяснявате необяснимата промяна в любовта и ще се вдъхновите. През този ден дайте уверение и подкрепа на половинката си, изяснете общ проблем.

КОЗИРОГ 22.12 - 20.01

Подходящо време за баланс на отношения и създаване на градивни планове. Днес много от вас ще постигнат свое желание, с което ще промените цялостно положението си в личен план. В свободните си моменти контактувайте с тези, които обичате и се чувствате щастливи - с намалено изискване към тях. Помислете и върху подхода си при отношенията с околните.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

През днешния ден пред вас ще се разкрият много възможности за активността ви и това е резултат от многобройното ви старание напоследък. От вас зависи да се насочите към онова, което предизвиква актуалния ви интерес и безотказно да се следвате. Опитайте да поговорите открито с близките си и заедно да решите проблемите. Отдайте се на емоционалната вечер и любов заедно с половинката си.

РИБИ 20.02 - 20.03

През днешния ден внимавайтете с дневните предизвикателства,които сами поставяте пред себе си. Мислете с концентрация в работата си и се дистанцирайте от пререкания. Не е изключено да успее­те да промените хода на обстоятелствата във ваша полза. Бързо ще се ориентирате и в любовта, където ще си изясните доскорошните съмнения.

Станете почитател на Класа