Арестуваха журналисти, въртели секс империя

Собственикът на пикантното руско списание "Флирт" е арестуван заедно с още 36 души по подозрение за организиране на престъпна група за проституция. Именно списанието било прикритие на огромната секс империя, вихрела се в Москва, пише lifenews.ru.

Органите на реда са успели да намерят и арестуват главния редактор Станислава Казакова и нейния партньор - собственикът на изданието Дмитрий Зяблицев. И двамата са заподозрени в организиране на престъпна група за проституция.

Задържани са още 35 мениджъри, приемащи обаждания на клиенти.
Според наличната информация арестуваните предлагали секс услуги на страниците на издаваните списания, както и на сайтовете, които всъщност са техни електронни версии. Чрез тези канали за информация са предлагани сексуални услуги срещу пари.



По време на акцията е извършен обиск на сградата, в която се печати списанието в град Всевложке, Ленинградска област. Претърсени са и няколко адреса в Москва. По информация на властите Зяблицев получвал 30% от изкараните средства.
По време на обиска са иззети записи на клиенти и момичета, адреси на публични домове, както и 2 милиона рубли и 10 000 долара.

Станете почитател на Класа