Дневен хороскоп - 30 юни

ОВЕН 21.03 - 20.04

Девиз: "Следвам правилата на собствените си убеждения!" Бъдете съобразителни! Днес имате достатъчно защитна енергия за внимателно предприемане на предпочетени промени от предстоящия делови, личен или материален характер! Обстоятелствата се оказват благоприятни за осъществяването на пътуване до близки хора или за удоволствие?! Опитайте да си изградите обективна представа на заобикалящата ви реалност, като наблегнете на мотивацията си да отсеете приоритетите от рутинните си задължения, и заедно с всичко да акцентирате над ситуациите. Вечерта е топло-романтична и забавна за повечето - проявете фин характер! Днес отбелязваме Съборът на славните и всехвални 12 апостоли!

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Девиз: "Мисля позитивно и контролирам действията си!" Преценете добре идеите си?! Макар да сте нагърбени с доста належащи задачи, не пренебрегвайте офертите да пътувате, с близки приятели и към нови запознанства! В настоящем моментите не са особено подходящи да предприемате каквито и да било или пък значителни промени, защото те няма да окажат търсения от вас значим ефект! Действайте напористо и смело с плановете, но в същото време е важно да знаете кога да отстъпите водещата позиция на любимия човек! Подценявате емоции и вътрешна убедителност. Добра новина отдалече координира намеренията ви, зарежда и преобразява желанията! Съвет: Не всичко изглежда според очакванията ви?! Днес отбелязваме Съборът на славните и всехвални 12 апостоли!

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Девиз: "Вярвам, че мога да се справя с предизвикателствата!" Мислете градивно, е съвета на планетите! За мнозинството от вас ще се създаде възможност да проведете разговори, благодарение на които ще достигнете до желаното от вас осъществяване на инициативите! Ще приложите известна корекция в поведението си, като съберете сили дори за извинения! Определете какво очаквате от хората на прякото си обкръжение и какво е вашето дейно участие! В много позиции, късмета ще ви съпътствува, въпреки някои неблагоприятни аспекти на дневните енергии: успявате да пренасочите една малка част от личните си убеждения - обмисляте ги и почти се съгласявате! Съвет: Не всичко можете да счетете за компромисен еквивалент?! Днес отбелязваме Съборът на славните и всехвални 12 апостоли!

РАК 22.06 - 23.07

Девиз: "Докосвам се до извора на ползотворните си моменти!" Този ден го прекарвате в размисли и преценки на ситуациите: към работата и в лично ниво?! Отдайте време на себе си, като активирате защитните сили на организма си с рационално хранене и с достатъчно време за отдих и пълноценни занимания! Разходете се, контактувайте и се усмихвайте. Позитивната нагласа може да ви донесе значителни пoлзи в изворно делово, материално и лично отношение. Не поемайте каквито и да било рискове да инвестирате средства в начинание, за което нямате акцентни, сериозни познания! За много от вас предстои радостно финансово известие, подкрепящо бъдещите идеи! Съвет: Поискайте доказателства за уверенията? Днес отбелязваме Съборът на славните и всехвални 12 апостоли!

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Девиз: "Изцяло следвам поетите си ангажименти!" Избягвайте да спорите, не е във ваша полза?! Каквито и лични перипетии да имате, днес много от вас ще се отдадат на отмора с шопинг, но е препоръчително да ограничите вътрешния си подтик да трупате вещи, от които реално не се нуждаете! Важно за този етап е да се отдадете на заслужен отдих, тъй като само така ще съумеете да организирате предстоящите си инициативи, без да се притеснявате дали ще съумеете да се справите с тях достойно. Вечерта е весела и със завладяваща чувственост, ако прецените правилно желаната посока! Отдайте се на самостоятелно организиран релакс - любовта не в дневната си сила! Съвет: В някои ситуации ви е нужна последователно проявена изисканост спрямо фактите?! Днес отбелязваме Съборът на славните и всехвални 12 апостоли!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Девиз: "Повечето от ситуациите са в мой интерес!" Днес общуването зависи предимно от вас?! Постарайте се разумно да влагате наличните си средства, за да ги използвате адекватно към текущите си необходимости в лично отношение! Не се доверявайте на солидни обещания, дадени ви от приятел или познат! Вместо това се постарайте сами да гарантирате успеха на предприетите от вас инициативи. Самоанализираните ситуации ще подскажат за предоверени ситуации с половинката ви. Сменете тактиката и подхода, ако е нужно поискайте откровен разговор, с повече толерантност?! Любовта е мотивиращо-действаща, но не и компромисна: изразени са нотки на съмнения! Съвет: Знаете какво искате и се чувствате обнадеждено! Днес отбелязваме Съборът на славните и всехвални 12 апостоли!

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Девиз: "Поднасям благодарност на Вселената за всичко!" Приемете интуицията си и гледайте към позитивните мигове! През този ден, ако искате да съхраните постигнатото от вас, на всяка цена трябва да направите реорганизация на инициативите си от делови и личен характер! Планетите ви подкрепят и стимулират към разумни действия през целия ден. Погледнете встрани от възможностите си и открийте обективните си пропуски?! Контактите чувствително ще се подобрят, и то благодарение на добре предприетия от вас стил на убеждение! Любовта ви се нуждае от изразена толерантност, повече подкрепа, без излишна аналитичност и излишни спорове! Съвет: Има неща, които е по-добре да не коментирате в компания? Днес отбелязваме Съборът на славните и всехвални 12 апостоли!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Девиз: "Доброто е необходимата ми дневна светлина!" Обмислете приоритетите в дома и на лично ниво?! Налага се много внимателно да осъществявате започнатите ангажименти, заедно с дадените обещания - тъй като деня не е в оптимална планетарна подкрепа и е възможно да попаднете в разнопосочие, умора и отпадналост! В случай, че искате да съхраните постигнатото от вас, но и да разширите кръгозора на близки и приятели, то трябва да заложите на нова, деликатна импровизация в поведението си! Много от вас ще търсят наслада и релакс в атмосферата на приятна компания! Сами организирайте развлеченията си и ще ви се получат очакванията,с презареждащ тонус! Съвет: Не ви е нужно подстрекателство, за да се решите на приятелски проверки?! Днес отбелязваме Съборът на славните и всехвални 12 апостоли!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Девиз: "Приемам съсредоточено да доминирам над ситуациите!" Докажете, че сте целенасочени, заинтересовани и взискателни личности! Започнете деня с необходимите промени в плановете си, за да осъществите започнатите от вас инициативи в личен план! Превърнете се в изискващи и принципни хора, отстояващи позициите си. Проявете търпение и постоянство, а това е трамплина - дипломатично да достигнете до търсените от вас контакти. Ако нещата не се случват с очакваната от вас бързина, то може би е добре да си осигурите и външна подкрепа! Деликатно помислете за обещанията към половинката, помогнете й в стремежите, поговорете и я подкрепете! Съвет: Не всичко можете да контролирате с емоции?! Днес отбелязваме Съборът на славните и всехвални 12 апостоли!

КОЗИРОГ 22.12 -20.01

Девиз: "Вътрешната ми нагласа работи в цялостна позитивна насока!" Опитайте да контролирате емоциите си, без да ги доверявате на близки и приятели?! Не бива да разчитате на външна подкрепа, защото е малко вероятно това по някакъв начин да промени обстоятелствата около вас на домашно ниво! Концентрирайте усилията си за постигането на стабилност по отношение на делата, по които работите от известно време. Ще получите дневна оферта от влиятелна особа, като е препоръчително много внимателно да поднесете интересите си и да не прибързвате с доводите си?! Нещо ви тежи на душата, но имате шанс да възстановите това приятелство - дали са същи нещата там?! Съвет: Не пренебрегвайте страничните мнения - има какво да научите?! Днес отбелязваме Съборът на славните и всехвални 12 апостоли!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Девиз: "Чувствувам се мотивирано и съм една слънчево-озарена личност!" Повечето от вас са особено инициативни, не спиращи пред нищо и убедени във водещото право за задаващ се успех! Организирайте се с приоритетни инициативи, които да ви донесат търсените седмични резултати в делово и материално отношение! Определени от зодията, ще получат важни известия, благодарение на които ще предприемете сериозна промяна на досегашните си планове от личен характер. Обсъдете едно предстоящо и много изгодно пътуване до любимо място или по-далечна дестинация?! Не бързайте да афиширате желанията - детайлно ги обмислете, решете ги и за себе си! Съвет: Важни сте за самите себе си! Днес отбелязваме Съборът на славните и всехвални 12 апостоли!

РИБИ 20. 02 - 20. 03

Девиз: "Прилагам отдавна утвърдения си, работещ подход на толернтност!" Днес сте доста находчиви, интуитивно успяващи да пренасочите стремежите си! Малко ще ви е трудно да подчините околните на собствените си амбиции, защото тази концепция може да се окаже пагубна за вас, но старанието надмогва всички притеснения! Деликатно, с чувство на финес заобиколете бариерите, поставени от недоброжелателни околни, конкуренти или изявени напоследък псевдоприятели?! Обърнете специално внимание на здравословното си състояние и по-акцентно на имунната система. Регулирайте емоциите и не допускайте противоречиво на възгледите ви познанство - не ви е приоритетно! Съвет: Не допускайте доминиращо приложимите ненужни "приятелства"? Днес отбелязваме Съборът на славните и всехвални 12 апостоли!

Станете почитател на Класа