Дневен хороскоп - 19 юни

ОВЕН 21.03 - 20.04

Девиз на деня: "ОПИТВАМ СЕ ДА КОНТРОЛИРАМ ЕМОЦИИТЕ СИ!" Зададената изворна позитивна енергия и ще ви помага за преодоляване на рутинните задължения, в работата и дома?! За много от вас са възможни планувани пътувания и запомнящи се нови впечатления. Разкривате истини, които досега са ви убягвали, а те от своя страна развиват способности и творчески заложби. Възможно е едно познанство да прерасне в дълготрайни отношения. Добри професионални новини откриват нови хоризонти пред вас! Обърнете внимание на храненето, като са препоръчителни лека консумация и любимо развлечение!

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Девиз на деня: "ВЯРВАМ В ПОЗИТИВНАТА СИ НАГЛАСА И ВЪВ ВСЕЛЕНАТА!" Намирате се в ескалативен жизнен потенциал, който е на високо комуникативно ниво и в службата оценяват възможностите ви! Интуицията ви помага в решенията, ако я следвате?! Днес ви се отдава всичко, с което се захванете и може да излезете с чест от най-заплетените ситуации. Очакват ви делови и лични срещи. Благоприятни са моментите за изясняване на любовния ви статус! Може да си позволите шопинг с много изгодни оферти, от които доволно да се възползувате. Внимавайте с вечерните си обещания - поразмислете за мотивите си?!

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Девиз на деня: "УВЕРЕНО СЛЕДВАМ МОТИВАЦИЯТА СИ!" Моментите са благоприятни за преоткриване на позабравени занимания и творчески планове, изпълнени с възможности за реализация! На мнозинството ще им се струва, че са затрупани с различни задължения и трудно поправими факти, но пък работата ви е спорна! Може би това е така, защото сте много чувствителни и не реагирате адекватно на някои от събитията. Възможно е да промените положението си, но без натрапчиви идеи. Отдайте се на близки контакти с активни занимания и нормализиране на някои спорове! Изяснявайте навреме ситуациите!

РАК 22.06 - 23.07

Девиз на деня: "ПРИЕМАМ ФАКТИТЕ И ЗНАЧИМОСТТА НА ЛЮБОВТА!" Очертава се активен делови ден, подходящ да покажете способностите си и то напълно толерантно?! Възможно най-смело се изправете срещу предизвикателствата и така нещата няма да останат само на думи. От стремителната ви упоритост зависи навреме да свършите започнатото! Много от вас ще чувствуват емоционална нестабилност и ще преговарят с половинката си за скорошен релакс, като ще искат и засвидетелстване на обичта! Изпълнени сте със странни желания, които да ви е трудно да преодолеете - овладейте се! Бъдете толерантни и не търсете вина, усмихвайте се!

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Девиз на деня: "ВЯРВАМ В СЕБЕ СИ И ПРЕОДОЛЯВАМ ВСИЧКО С ЛЕКОТА!" На много им предстои ви да се сблъскат с различни противоречиви ситуации, като в службата ще са дори изненадващи от колегиално естество?! Някои сериозно се замислят да преминат от една работа на друга, а други ще се надяват на възможността да променят своята професионална изява или обучение. За определени, собствените им усилия в сферата на информацията, посредничеството и търговията могат да им донесат добри успехи. Самочувствието ви е променливо, затова отделете повече време за развлечения и активен релакс!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Девиз на деня: "В МНОГО ОТ СИТУАЦИИТЕ, ИЗБИРАМ ДА ОБИЧАМ!" В работата бързо преодолявате недоразуменията?! За повечето е един благоприятен ден за делови отношения, пътувания и срещи в предпочетената ви насока! Възможно е да се срещнете и с човек, който да ви разкрие неща от живота, за които не сте предполагали, че съществуват. Ще се зарадвате на истински и неподправени чувства, споделени ви от любимия човек! Помислете дали трябва да започнете всеотдайна връзка и до какво може да ви доведе тя. Все пак любовта ви е капризна и леко казано непостоянна, а до изкристализиране на желанията ви има време!

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Девиз на деня: "МИСЛЯ ПОЗИТИВНО, ВЯРВАЙКИ В ОБУСЛОВЕНИТЕ ФАКТИ И ДЕЙСТВАМ ЦЕЛЕНАСОЧЕНО!" С активен интерес ще следвате творческата си мотивация, подходяща за приятни занимания, пътувания, физическо натоварване или служебен ангажимент! Очакват ви значими лични срещи и запомнящи съвети, за някои дори и виртуално?! Не е изключено в част от деня да се занимаете с битовите проблеми на своите близки, семейството и домашния уют. Общуването с любимия човек ви носи радост. Не пренебрегвайте информация за допълнителни финанси - ще ви допадне очаквано предложение!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Девиз на деня: "РАЗУМЪТ МИ Е С ВОДЕЩА ПОЗИЦИЯ КЪМ ДЕЛАТА!" На повечето от вас ще им се позволи да разберат важни истини, а вие запазете спокойствие и осъзнайте причините?! Може да проявите леко раздразнение, предвид разочарованието ви от приятелството, но грешката не е във вас. Бъдете внимателни в общуването с непознати и новите запознанства. Съществува вероятност от разправии между висшестоящи и колеги?! Вашата категоричност може да предизвика тяхното неодобрение, ала проявете повече такт и дипломация! Съхранете емоциите и днес не подписвайте финансови документи!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Девиз на деня: "БАЛАНСИРАМ С РАЗБИРАНЕ ЕМОЦИИТЕ И СЕ СЛЕДВАМ СТАРАТЕЛНО!" Мнозинството от вас придобиват увереност, показвайки на хората, какво и как трябва да се прави?! Работата ви е спорна и ползотворна! Може да ви се прииска да смените обстановката и да посетите с любимия човек някое прекрасно място на стил и романтика! При влюбените може да се появи шанс за създаване на семейство! Все пак бъдете търпеливи и не прибързвайте. Поривът на чувствата ви е траен и ако сериозно го мислите, заемете позиция на изчакване, с анализ на обстановката. Повод за вечерна радост, мир и хармония!

КОЗИРОГ 22.12 -20.01

Девиз на деня: "ИЗБИРАМ ДА СЕ ОТНАСЯМ С БЛАГОДАРНОСТ КЪМ ВСИЧКО!" Изгледи за доста благоприятни ситуации! Неприятностите ви избягват и посредством приятелска помощ, дори ще се чувствате галеници на съдбата! Недоброжелател се опитва да ви постави капан, но сам пада в него?! Денят е подходящ за научаване на информация и активизиране на творческия ви потенциал. Мислете повече за шопинг, но не харчете излишно! Възможно е ново познанство, с което да погледнете на света от друга гледна точка - като бъдещ ваш личен потенциал?! От вас зависи дали да допуснете този човек до живота си!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Девиз на деня: "СТРЕМИТЕЛНО КЪМ СИТУАЦИИТЕ, СЕГА ДОСТОЙНО ОЦЕНЯВАМ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ!" Подходящи предложения за служебни пътувания, споразумения, физически натоварвания не липсват и също така работа, свързана с обемна документация, касаеща финанси или недвижими имот?! Очакват ви висшестоящи делови, обществени и лични срещи. Използвайте някои от тях, за полагане основа на променлив социален статус! Превърнете се в истински дневни лидери и се погрижете за някои критични съображения. Отдайте се на приятните емоции от общуването с близко обкръжение!

РИБИ 20.02 - 20.03

Девиз на деня: "С ПОДКРЕПАТА НА ВСЕЛЕНАТА, СРЕЩАМ СЕ С ТОЧНИТЕ ХОРА!" За много от вас предстоят радостни новини, приключения, дори неочаквани поврати на съдбата, резултирали от общуване?! Служебните ви задължения се развиват в приемствени контакти и бързо привършващи задачи! Съчетанието на самодисциплина и отговорност, свобода и творчество ви помагат да осъществите най-оригиналните си и неочаквани идеи. Сега е благоприятно за любовните ви отношения и предимно стабилизиране на чувствата! Помислете върху едно романтично предложение - то може да изгради стабилни "мостове" във връзката!

Станете почитател на Класа